Házisárkány lennék? Nem tudom nem ébren várni a párom!
Alapítottak valami rockbandát és hetente-kéthetente péntek este eljárnak próbálni. Első alkalommal lefeküdtem, de felébredtem, amikor hazajött, próba után beültek még egy sörre, de így is éjfél előtt itthon volt. Azóta mindig ébren maradok, mert nem tudok elaludni, mert mindig abban reménykedem, hogy hazaér végre, pedig mondta, hogy tovább elmaradnak. Legutóbb már felhívtam, kétszer is, és eléggé szégyellem.
Most is elvannak, és hiába aludnék, nem megy. Pedig hullafáradt vagyok, fél ötkor keltem :( Mit tehetnék?
Hát azért az igen durva lenne, ha az, hogy hiányzik és hazavárom, válóok lenne :D
Persze igyekszem lekötni magam, de jó volna aludni. Nagyon rossz alvó vagyok, de ha itthon van mellettem, általában szinte percek alatt elalszom...
É is mindig megvárom.. Ez nem házisárkánság..
Viszont ha sárkanyság ha nem, azon kiborulok, ha azt mondja mindjárt megyek, és őrákkal később se.. Maradjon nem, arról van sző, de akkor ne mondja azt, hgy mindjárt megy, mert aggódok. Ismerem a pesti éjszakát, bármi törtenhet..
Ha azt mondja fél őran belül itthon, akkor a minimum az legyen, ogy szól időben( pl amikor nem indut el) hogy nem lesz.
Maradjon akár reggel 7 ig( volt rá példa) de tudjam.
Akkor esetleg van esélyem aludni..
Plusz akkor eeggel ne nekem kelljen szenvedni ele, hoy dolgoznia kell menni...mert persze nálunk ezek az összejövetelek mindig úgy esnek, hogy másnap munka van..
Tehát a bizonytalanságot utálom
Egyébként én a helyedben aludnék így ebben az esetben.
11
Pedig lehet... Te nem érzed ennyire súlyosnak, de attól a párod érezheti annak..
Nem azt mondom, hogy így van...de elég apróság is el tud mérgesedni...
15.
Mi olyan kevés időt tudtunk érdemben együtt tölteni az utóbbi pár hónapban, hogy nem járt el szórakozni egyikünk sem. Sem kettesben, sem külön.
De volt még régebben, hogy elment este... Én sem tudtam aludni, volt, hogy reggelig tvztem. Felhívni nem hívtam sose... Mert nem mondta mikor jön, nem tudtam viszonyítani... Aztán egyszer jött az sms, hogy félóra és ott vagyok. Nem jött. Csak annyit írtam neki vissza 1 óra múlva, hogy és hányszor félóra? Azóta ilyet nem csinált..
Szóval szerintem nem házisárkányság az, hogy nem alszol. Az már inkább, hogy hivogatod. Bár, ha csak annyit mondasz, hogy figyelj, ha jössz haza fele, vegyél cigit. De várj, mikor jössz? Mert ha későn, akkor inkább lemegyek én... Az megint más...
Szerintem nem vagy sárkány.
Én egyetlen dologhoz ragaszkodok, az időpontok betartásához. Felőlem mehet reggel 5-ig bulizni, ha megmondja előre és tényleg akkor jön. Megmondom miért.
Én olyan vagyok, hogy elraktározza az agyam az időpontokat. Tehát ha nem beszélünk időpontot, akkor el se tudok aludni, szinte izgulok, hogy most jön haza? Vagy most? Nem tudom miért, mintha a buszra várnék és éber vagyok.
Ezért szeretem megbeszélni. Viszont ha van időpont, mint mondtam elraktározza az agyam. Akkor elalszok, viszont abban a minutumban felébredek (nagyon hirtelen, mintha felráztak volna) hogy Úristen még nem ért haza, pedig annyi az idő. De gyűlölöm ezt az érzést...
Nem tudom másnál ilyen-e, de én így vagyok összerakva.
És ezért különösen irritál, ha valaki azt mondja fél óra és otthon vagyok, de 1-2 óra múlva sem.
Nem vagy sárkány, inkább valamilyen szeparációs szorongásod van, hogy nem tudsz egyedül aludni.
Tudod mit? Előző nap ne aludj, olyan fáradt leszel, hogy simán bealszol.
Nem tudom, nincs otthon egy könyv, amit olvashatnál? ha nincs, tölts le egyet a netről. Menj el a barátnőiddel, vagy nézz undorítóan romantikus filmeket, amiket előtte szégyellnél:) Menj el moziba egyedül, az tök fun!
Annyi mindent lehetne csinálni, te meg szorongsz, mint a csecsemők az anyjuk nélkül:) Sosem éltél egyedül? Hát nemsoká fogsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!