Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt az idei éved?

Milyen volt az idei éved?

Figyelt kérdés
Az enyém egy katasztrófa! Meghalt a testvérem,felmondták a hiteleimet és nem volt olyan hét,hogy ne romlott volna el valami. Például karácsonykor a habkeverő,3 napja a boyler tegnap pedig a kocsi mondta fel a szolgálatot.Ennél már csak jobb lehet!!
2009. dec. 31. 07:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szintén katasztrófa.Egy gennyes év volt.Remélem a jövő jobb lesz.Bár ez csak rajtam múlik, milyenné teszem és melyik lehetőségeket választom a szembejövők közül.Minden a jó döntéseken múlik.
2009. dec. 31. 11:53
 22/26 anonim ***** válasza:

Hát az enyém is vegyes!

Tavaly végre találtam munkát!Májusban kiderült,hogy babánk lesz,ami idáig nagyon jónak látszott!De aztán Én betegállományba kerültem,ami szülésig fenn is marad,a párom elvesztette a munkáját!Szegényem azóta sem talált és Januárban jön a bébi a számlák,amire lesz 50.000 Ft-unk!Szóval a bébin kívül egy totális csőd lett a 2009-es év!

De mindenkinek sikeresebb évet kívánok ennél az évnél!

BÚÉK

2009. dec. 31. 12:03
 23/26 anonim ***** válasza:
látom, nem vagyok egyedül. Március óta kínlodtunk a párommal, egyszer fent egyszer lent. Volt idegösszeroppanásom,miatta mert imádom, terápia, nem jött be, kisbaba nem jöt össze ebben a helyzetben, őszre rendeződtek a dolgaink, minden rendben lenne, erre karácsony elött kidobott.most kínlódok nélküle, jövőre csak jobb lehet. ez ritka szar év volt
2009. dec. 31. 12:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Hát anyagilag nekünk sem volt éppen sétagalopp az első három negyedév. Aztán jött egy kisebb nyeremény, ami rendbetette az anyagi helyzetünket, ki tudtuk fizetni az elmaradt számlákat. Most így év végére rendeződött az anyagi része a dolgoknak, szóval most már talán kijelenthetem, hogy ezen része felhőtlen a dolgoknak. A családdal hála istennek minden rendben, mindenki egészséges, szóval az anyagiaktól eltekintve az egész évem nagyon boldogan telt de most lett igazán minden jó, hogy az anyagiak miatt sem stresszel az ember. Ha a jövő évem csak ennyire lesz jó mint az idei, én elégedett leszek.
2009. dec. 31. 12:54
 25/26 anonim ***** válasza:

Nekem idén semmi különös, csak babázok, babázok és ez jó :)

Tavaly halt meg a bátyám balesetben, mikor terhes voltam, na az nem jó. Nagyon együttérzek veled, részvétem.

2009. dec. 31. 14:24
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok! Egy sokkal jobbat mint ez volt!:)
2009. dec. 31. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!