Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt az idei éved?

Milyen volt az idei éved?

Figyelt kérdés
Az enyém egy katasztrófa! Meghalt a testvérem,felmondták a hiteleimet és nem volt olyan hét,hogy ne romlott volna el valami. Például karácsonykor a habkeverő,3 napja a boyler tegnap pedig a kocsi mondta fel a szolgálatot.Ennél már csak jobb lehet!!
2009. dec. 31. 07:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretném részletezni, de sajnos ez az év is ugyanolyan volt, mint az összes: rossz. :-(

Akárhogy próbálkozom, mintha csak még rosszabb lenne... Azért nem adom fel. :-)

2009. dec. 31. 09:50
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Sok egészségügyi problémám akadt; janurától márciusig folyamatosan fájt pszichés alapon a fejem, aztán az egyik fogam durrant be, amivel hónapokig járhattam gyökérkezelésre. az egyik legjelentősebb emberrel az életemben szétváltak nyár elején az útjaink, csúnya szakítás volt (nem pasi, hanem barát volt).

a nyár katasztrófa volt, mély depibe zuhantam. nyár vége felé elveszett a kedvenc háziállatom. ősz elején kezdtek jobban alakulni a dolgok, meglett a cicám és lassan kezdett újra visszatérni az életkedvem. az ősz jó volt: visszaszereztem a régi barátaimat és több új embert is megismertem, akikért hálát adok. új pasi került az életembe, aki nagyon megfogott (velem ilyen szökőévente egyszer fordul elő). év végén sikerült az apámmal is rendeznem a kapcsolatomat. összegzésképpen elmondhatom, hogy ez az év barátok-párkapcsolat-család szemponjtából nagyon termékeny és pozitív volt, remélem ez jövőre is így marad illetve, hogy idén végre sikerül megszabadulnom a nyavalyáimtól.

2009. dec. 31. 10:32
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
ez volt életem egyik legroszabb éve :S
2009. dec. 31. 10:34
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Összességében jó.

Bár hosszú ideig -majdnem fél évig beteg voltam, folyton orvoshoz jártam, kórházban is feküdzem- de legalább éreztem, hogy a kedvesem, barátaim meg a családom végig támogatott, és ez sok erőt adott nekem. Most meg már úgy néz ki, hogy végre valahára meggyógyulok. Legalábbis egyre jobban érzem magam.

A párkapcsolatom is úgy érzem egyre jobb. Az egyetemet, amit idén kezdtem szintén nagyon szeretem, ráadásul jól is megy, szóval nincsen okom panaszra. A másik, hogy az anyagi helyzetem is jobb lett, bár ez talán annak köszönhető, hogy megtanultam a pénzt jobban beosztani.

Reméljük a 2010 csak még jobb lesz.

2009. dec. 31. 10:37
 15/26 anonim válasza:
100%

Számomra ez kiemelkedően rettenetesen **** (széklet) év volt :)

Nyári szünet előtt bejelentette 35hó után az akkori bnőm, hogy szakít velem egy csaj miatt...

Katonatisztnek akartam tanulni, alkatomhoz képest kiemelkedő teljesítményt nyújtottam....erre kitalálták hogy én színtévesztő vagyok (amiből nekem, és a körülöttem lévőknek sem tűnt fel semmi sem 19éw alatt).

Anyumat többször is műtötték, egypárszor el is *aszták a műtétet.

3hónapja van egy bnőm, tőle tegnap kaptam egy e-mailt, h sokat fog dolgozni és nem merte live-ba megmondani hogy legyen vége :) Szóval ez egy "csodálatos" év volt...

Viszont 1 kiemelkedően jó dolog. Megismerkedtem a mostani edzőmmel, aki emberileg egy kimagasló srác, nagyon normális, és tök jó barátok vagyunk. Ennek örülök mert ritka a normális ember :)

Egyébk 2009 suck! :D

2009. dec. 31. 10:42
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Vegyes évem volt. Májusban kisbabánk született, ez volt a legszebb az évben. Viszont nagyon sok egészségügyi problémával kellett küzdenünk. Beteg volt anyukám, apukám, mindketten kórházban. A nagymamámat műtötték, a férjemet minden betegség elérte idén és a kisbabánkkkal is voltak komoly gondok, kórházban is voltunk.

Anyagilag nem volt nálunk változás, sem jobb, sem rosszabb nem volt ez az év.

Kívánom mindenkinek és magamnak is, hogy a 2010-es év szépet és jót hozzon!

2009. dec. 31. 10:58
 17/26 anonim ***** válasza:
40%

ma 10:15

Micsoda fizetett provokátorok vannak. Rózsa Misiék beindultak?

2009. dec. 31. 11:03
 18/26 anonim ***** válasza:

Nehéz, stresszes, először munkanélküli voltam, aztán kaptam munkát egy idegölő helyen, aztán váltottam, de kiderült, hogy csalók, aztán megint váltottam, ahol csak 3 hónap után derült ki, hogy csalók, aztán munkanélküli lettem 3 hónapig úgy, hogy semmi ellátást nem kaptam, nem találtam a helyem, 3 helyre hívtak be, 1-et lemondtak, 1-re csak azért, hogy a jogszabályt betartsák, aztán kaptam munkát, amire csak időszakos szerződést kötöttek, ezt meghosszabbították, de megint csak időszakos szerződéssel, nem tudom, mi lesz, akiket 10 éve ismerek ismerősi kör, bennük csalódtam, a szüleim megtanulták, hogy felnőttem, költöztem albérletbe, azóta békén hagynak, bár muszáj volt visszaköltözni, de azóta veszik nekem a háztartási eszközöket alkalmakra, hogy majd legyen a saját lakásban, már nem ellenzik, de ezt sok veszekedés előzte meg, tavasszal elkapott egy hányásos-hasmenéses vírus, amiből 3 nap alatt kigyógyultam, de ehhez infúzióra volt szükségem, leálltam a növekedéssel, végre sikerült felszedni pár kilót, így már nem vagyok sovány, kimaradtam a H1N1-ből oltás nélkül, és túléltem.

Hogy a következő milyen lesz, nem tudom, de remélem, hogy végre lesz lakásom, és rendes, tartós munkám. :-)

2009. dec. 31. 11:07
 19/26 anonim ***** válasza:

Vegyes. Ami jó: Felvettek az egyetemre, amit imádok. Lett egy csomó új barátom, illetve a régieket még jobban imádom, mint korábban :) Anyagilag jobban állok a tavalyihoz képest, de még mindig gyatra.

Ami rossz: 2009-ben pasik száma: 0 Ebben a tekintetben még az év legvégén sikerült is jól pofára esnem.

2009. dec. 31. 11:31
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem túl jó.

Márciusban romlani kezdett az állapotom, sokat fájt a fejem, keveset ettem, rossz kedvem volt, morcos voltam, fáradékony voltam szóval márciustól május közepéig kórházban voltam. Mivel még tanuló vagyok természetesen rengeteget kellett tanulnom az év végi vizsgára + nekem volt még egy vizsgám a sok hiányzás miatt. A barátom úgy döntött hogy elege van abból hogy nem csinálok semmit( a betegség miatt) szóval szakítottunk. A nyáron megismerkedtem egy sráccal akivel nagyon jó lett a viszonyunk.(csak barát) Ősszel lett egy új barátnőm aki tényleg igazi barátnő. Karácsonykor a nyáron megismert barátom bejelentette hogy szerelmes belém, hát a barátságnak vége szakadt. De nem adom fel. Remélem 2010 már nem ilyen lesz. =)

2009. dec. 31. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!