Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen volt az idei éved?

Milyen volt az idei éved?

Figyelt kérdés
Az enyém egy katasztrófa! Meghalt a testvérem,felmondták a hiteleimet és nem volt olyan hét,hogy ne romlott volna el valami. Például karácsonykor a habkeverő,3 napja a boyler tegnap pedig a kocsi mondta fel a szolgálatot.Ennél már csak jobb lehet!!
2009. dec. 31. 07:00
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Van egy mondás: Nem az az erős aki sosem esik el hanem aki feltud állni és tovább tud menni. Ezt kell észben tartanom,hogy ne kerüljek teljesen padlóra lelkileg és idegileg!
2009. dec. 31. 07:03
 2/26 anonim ***** válasza:
94%

Hát én nem is merek szólni semmit.

Babát várok, nagyobb pénzhez jutottunk, eladtuk végre a telket hosszú évek után. Tudtunk félretenni nem kevés pénzt.

De hozzáteszem, hogy ez az első ilyen évünk.Előtte hasonló volt nekünk is. Összetörtem a kocsit, veszekedések amiatt, mert nem estem teherbe, pénzügyi nehézségek.

2009. dec. 31. 07:15
 3/26 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Hát igen.............egyszer fent egyszer lent. Talán egyszer én is visszakerülök kicsit feljebb. Habár a január sem lesz jó ez már biztos mert tegnap kaptam meg a papírt h január 10 és kikapcs az áram. Dehát majdcsak lesz valahogy.Én azért bizakodok!
2009. dec. 31. 07:26
 4/26 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon rosszul kezdődött: álmaim munkahelye egy rémálommá vált és eljöttem (4 év után). Ez nagyon megviselt és az is, hogy az új munkahelyemen nem találtam a helyem, rossz volt a társaság. De úgy látszik, kárpótlás képpen "kaptunk" egy babát, aki bármikor megszülethet (akár ma is.....)

A pénz sajnos nálunk is központi kérdés, sok problémánk adódik belőle.

De azt kell mondanom, egy szavam sem lehet, hisz anyuka leszek :)

Kedves kérdező, kitartás, én is csak azt remélem, ennél már csak jobb jöhet :)

Sikeres, boldog Új Évet!!!!!!!!

2009. dec. 31. 07:30
 5/26 anonim ***** válasza:
93%
Kislányom született!Anyagilag nem állunk túl fényesen,de a tavalyi katasztrofális évünkhöz képest jobb volt az idei.Tavaly volt anyagi csőd,meg a kapcsolatunk is majdnem becsődölt 13 év után.Sok sírás és szenvedés után idén boldogok vagyunk.
2009. dec. 31. 07:36
 6/26 anonim ***** válasza:
93%

Nekem nem volt egy diadalmenet ez az év. Egyedül vagyok, és semmi sem sikerült, amit elterveztem. Munkám még nincs, csak remélni tudom, hogy lesz minél előbb, mert vészesen fogy a pénzem, és ha az albérletet nem tudom fizetni, mehetek az utcára...

Egyetlen sikerélményem, hogy sikerült németből a felsőfokúm:)

2009. dec. 31. 07:52
 7/26 anonim ***** válasza:
93%

Hát,rosszul ketdődött,az év elején a fogorvos stékét koptattam 3 honapig aminek a végösszege:198 e ft.aztán az élettársam bejelentette vége.Nagynehezen több mint fél év után találtam itt helyben albérletet.A köztes idő iszpnyat volt..az íre az tette fel a pontot amikor megütött..(és még csodálkozik hogy semmilyen kapcsolatot nem akarok tartani vele.Végül is van már neki akivel csillogjon villogjon..)Egy ici-pici szoba konyha zuhanyzó.De itt legalább senki sem bánt.Sem lelkileg,sem fizikailag.

Igen,igazad van egyszer fenn,egyszer lenn,és fel kell tudni éllni...nehéz,iszonyat nehéz,de csdakazért is megmutatom hogy megcsinálom!!!!Márcsak a 2 gyerekem miatt is.Ők jobbat,sokkal jobbat érdemelnek(érdemelnének)De ez van.Büszke vagyok rájuk,én mindenkinek ilyen gyerekeket kívánok.

Mindenkinek egy sokkal boldogabb új évet!!!!!

2009. dec. 31. 07:56
 8/26 anonim ***** válasza:
92%

Jaj istenem, nem irigyellek és őszinte részvétem a testvéred miatt!

Nekem olyan felemás volt, de talán több volt a jó.

Sulit még mindig nem hagytam ott és lassan de biztosan haladok vele, ez jó.

Idén 3x voltam színházban - rekord!

Márciusban voltunk Bécsben a kedvenc együttesem koncertjén. Március végén különköltöztünk a párommal. Ez csúcs, de anyagilag kicsit frusztráló. :)

Nyár elején édesanyámnak szívinfarktusa volt, elég komoly, de szerencsére túl élte és mostmár egészen jól van, csak ezt a hülye időt viseli nehezen. Szóval azért nem panaszkodom.

Nyár végén volt az eljegyzésünk.

Szeptember óta tanulok hollandul, ezzel egy gyerekkori álmom váltottam végre valóra!

Véget vetettem egy több éves ám állandó csalódásokkal teli "barátságomnak", ám kialakulóban van egy új - majd meglátjuk mennyire lesz komoly.

A karácsony pedig, az első közös, nagyszerűen sikerült, így hát ennek is örülök.

Így végiggondolva egészen jó kis év volt ez. Kicsit félek is a következőtől, nekem maradhatna még ez.

2009. dec. 31. 08:58
 9/26 anonim ***** válasza:
92%
az idei évem pocsék volt, elváltak a szüleim , ezután pénzügyi nehézségek, államvizsga sincs teljesen meg és a párom is úgy néz ki hogy lelépett... Ennél már csak jobb lehet remélem! :(
2009. dec. 31. 08:59
 10/26 anonim ***** válasza:
92%
4 év kinlódás és keresgélés után ,februárban megtaláltam,azt a férfit aki immár a 2.férjem lett,és nagyon boldogok vagyunk eggyütt.Teljesült egy másik vágyam,első babánkat várjuk aki májusban fog megszületni.Szóval nekem végre összejöttek a dolgok,nem is hittem volna,már teljesen feladtam.De tényleg igaz a mondás a rossz után jön a jó.Kivánok mindenkinek boldog és sikerekben gazdag új évet!Egy 20 hetes kismami
2009. dec. 31. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!