Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg a szüleim...

Miért nem értik meg a szüleim hogy nem szeretek kimozdulni?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, és jobban szeretek otthon ücsörögni, mint összevissza mászkálni mindenfelé. Egyfolytában cseszegetnek ezzel a szüleim. Ma be kellett volna menni egy közeli nagyvárosba, de én nem akartam. Nagy balhé lett belőle, és megfenyegetett anya, hogy elveszi egy hónapra a gépem. Mikor legutóbb otthon maradtam míg ők hárman (tesóm, anya és apa) bementek a városba pénteken, apa vasárnapig meg volt sértődve emiatt. Holnap túrázni akarnak menni, nekem persze nagyon nincsen kedvem.

A másik gond az, hogy keresik az okot hogy elvehessék a laptopot tőlem. Ma megfenyegetett anya, hogy elveszi, és szinte minden piti sz arságra ezzel reagál, hogy lebssza a laptop tetejét és beviszi magával az ő szobájába. Ő is legalább annyi időt a gép előtt ül mint én. Miért fáj neki ennyire, hogy én is gépezek, miközben ő is?

2014. máj. 30. 14:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
20: olvasd vissza magad, és akkor talán észre veszed. :D :P
2014. máj. 31. 14:41
 22/23 anonim ***** válasza:
55%
Én is lassan 15 leszek. Én se nagyon szeretek kimozdulni de ha a családdal megyünk valahova oda nagyon szeretek menni :)
2014. aug. 5. 10:08
 23/23 Névtelenül nevű válasza:
82%

42 éves vagyok. Három gyerekem van, normális életet élünk. Sem 10, sem 15, sem pedig 42 évesen nem szerettem/szeretek kirándulni vagy kimozdulni. Utálom az embereket, és kifejezetten nem szeretnék egyetlen egy újabb ismerőst sem a további életemben.

Amikor valakivel beszélnem kell, udvarias vagyok, tudok viselkedni. Nem vagyok, nem lettem antiszociális. Rólam ezt nem lehet elmondani.

Fiatalabb koromban hasonló helyzetben voltam mint a kérdező. Azt tanácsolom, hogy mérlegelj, néha menj el, hogy lássák a szándékot, de ne csapd be se magad, se őket. Legyél kultúrált, ne túlozd el, de ha nincs kedved ott lenni, akkor ezt nem baj ha látják rajtad.

El kell fogadni, ha valaki nem kíváncsi a nagytöbbségre.

2015. jan. 28. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!