Párim ma ezt mondta "a szeretet a fontos, a kaja úgyis kikerül az asztalra". Nektek mi erről a véleményetek?
A párod az egyik legválasztékosabban magát kifejezni tudó férfi, akiről valaha hallottam. Elvarázsolt magasröptű megállapításával, amely olyan fokú bölcsességről tanúskodott, hogy elaléltam.
Miért nem keresel egy jobb munkát, vagy pedig ő? És akkor lesz pénzetek és kaja és szeretet is van:)
Szerintem egyik sem jó önmagában, egymás nélkül!
én meg hozzá tettem volna "már ha van miből".
De az anyagi gondok fénysebesen marják a családi boldogságot. Szóval le kell ülnötök megbeszélni a dolgokat.
Gondolom ő is tudja, hogy szarul álltok és vigasztalni próbált. Ugyanakkor abban egyetértek vele, hogy csak a pénztől nem feltétlenül leszel boldog.
A kérdés, hogy mit tesztek azért, hogy jobb legyen?
Azt, hogy a pénz nem boldogít, nem jelenteném így ki, hisz minden ember más. Azt mondani, hogy valami senkit nem boldogít ugyanolyan badarság, mint azt mondani, hogy van olyan dolog, ami minden embert a világon boldoggá tenne.
Engem például a pénz.
Nem tudom ki hogy van vele önmagában talán nem boldogíta pénz, de főleg azzal juthatunk olyan dolgokhoz ami boldogít. Hogy ez mi az embereknénk változik.
Én nagyon nem szeretem ezt a hozzáállást, egyrészt mert nekem olyan felelősséghárítónak tűnik másrészt ostobaság a kaja nem terem magától az asztalra. Amúgy a szeretetet nem lehet megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!