Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselnéd el a tudatot,...

Hogy viselnéd el a tudatot, hogy már csak egy hónapot lehetsz együtt a pároddal?

Figyelt kérdés

Mindketten más más országból származunk (Magyarországon kívülről), és összeköltöztünk egy harmadik országba. Sajnos nem jöttek be a számításaink, a párom nem kapott azonnal munkát tanfolyam befejezése után (két szakmája, diplomája volt eddig is, csak egyet se ismertek el), így nem tudtunk időben albérletet váltani.

1 hónapunk maradt, amíg itt lakhatunk. Ha a párom azonnal munkát kapna, akkor se maradhatnánk együtt, mert minimum 3 hónap munkaviszony kell az albérlethez. Egyedül így is kapna albérletet, de nem vihet magával senkit. És amíg nincs bejelentett lakhelyem itt, én nem dolgozhatok.

Szegény családban, lelki és fizikai terrorban nőttem fel (18 éves korom után se változott semmi), nincs hová mennem.

Haza az ő szüleihez nem adhat, mert nem beszélem a nyelvet.

Rengeteg mindenen mentünk keresztül, még végre együtt lehettünk, és tegnap kiderült, már csak egy hónapunk van.

Nem tudom, mit csináljak...

2014. máj. 28. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha Angliaban elsz, irj. Nem lehet, hogy csak rosszul erted az adott orszag szabalyait? Biztos van megoldas, ha nem vagytok finnyasak. Akar az is, hogy visszakoltozol Mo.ra amig o munkat nem talal es nem eleg stabil a helyzet.
2014. máj. 28. 14:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem Anglia.

Nem Magyarországról származom sajnos, csak van ott két megbízható barátom, akik be tudtak volna fogadni 1-2 hónapra.

2014. máj. 28. 14:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Miert nem irod meg hogy hol eltek? Ugyse fogjuk megtudni hogy ki vagy de engem mar nagyon erdekelne hogy melyik orszag az.irhatsz privit is.:)
2014. máj. 28. 14:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Vegyen ki albérletet egyedül. Nem kell hivatalosan neked is ott élned. Ettől függetlenül ott lakhatnál. Nyilván nem fog senki a nyakatokra járni és ellenőrizni, hogy hány ember is van ott. És próbálj meg te is munkát keresni. Persze lakcím nélkül nem kell túl jóra számítani ,de szerintem a minimumhoz elegendőt találhatsz. Amikor kicsit rendeződtök, akkor pedig váltotok.
2014. máj. 28. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!