Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori, hogy valakin...

Mennyire gyakori, hogy valakinek egész életében nincs viszonzott szerelme?

Figyelt kérdés
Gondolok arra,hogy nem talált egy olyan embert,akivel kölcsönösen szerelmesek,hanem vagy csak ő szeretett,de hiába,vagy csak őt szerették és emiatt nem volt boldog párkapcsolata.Ritka eset az ilyen,vagy sokaknál előfordul?
2014. máj. 28. 10:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

26, lány vagyok, nekem se volt eddig ilyen.

Csak kalandszerű, komolytalan...

Igaz, nem is akartam, de nem akarat kérdése, ha jött volna olyan, gondolom, nem tartottam volna ijesztőnek...

2014. máj. 28. 11:44
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Nemsokára 30 leszek, edig 4 kapcsolatom volt. Kétszer csak én voltam szerelmes, kétszer pedig csak engem szerettek. Egyik verzió sem működőképes hosszútávon. A jelenlegi kapcsolatomban is csak a párom szerelmes, de mostmár vele maradok, lemondtam a nagy szerelemről. Még mindig az exemet szeretem minden idegszálammal, de abból soha nem lesz semmi, és lassan itt az ideje, hogy gyerekeim legyenek. Szóval marad ez a langyos állóvíz, igaz hogy nem erre vágytam, de sokan élnek így, ez van, ezzel kell beérni.
2014. máj. 28. 11:56
 13/16 anonim ***** válasza:
A nagy számok törvénye alapján biztos van, sőt én azt tartom varázslatosnak, hogy annyi emberből 2en pont egymásra találnak rá. Aztán kérdés, hogy ez mennyire szerelem, mennyire fellángolás... én baromi szerencsés vagyok az emberemmel, de majd' 23 éves koromig nálam is az volt, hogy aki nekem tetszett volna, annak nem én tetszettem, annak a pár ember, akinek meg akármire kellettem volna, azok nekem nem tetszettek (bár az összes vagy alkesz volt, vagy drogos, vagy nagyapám korú, vagy csak dugni akart, vagy arab, aki nagyon feleségül akart venni 1 mp után úgy, hogy nem beszéltünk közös nyelvet, szóval nem arról van szó, hogy rendes, értelmes srácok közül válogattam volna vagy őket koptattam volna le :D).
2014. máj. 28. 12:26
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2014. máj. 28. 13:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes amit a #12-es válaszoló mond. Az én mostani barátom is mondta még az elején, hogy mielőtt mi találkoztunk volna akkor sosem jött össze kapcsolata sokáig (8 évig), mert vagy neki kellett olyan lány akinek ő nem kellett. Vagy olyan lánynak kellett ő, aki a barátomnak nem.

Aztán egyszer mondott egy olyat, hogy nem vagyok pontosan olyan, mint amilyen barátnőt ő korábban elképzelt magának.

És most ezzel a kérdéssel eszembe jutott (meg úgy egyébként máskor is többször). Vajon 34 évesen ő már feladta a keresgélést. Nem vagyok az igazi, de elvagyunk, és mivel már gyermeket szeretne, ezért elfogad. :/

Egyébként nekem előtte 2 komolyabb kapcsolatom volt. Egyik sem indult szerelem első látásra dolognak. Sőt, mindkettőnél eltelt fél év mire beleszerettem. Ténylegesen, lángolóan.

A mostani barátomnál másnak éreztem a dolgot. Bele sem lettem szerelmes sokáig, de éreztem, hogy vele valami teljesen új, teljesen megbabonázott :) Nem szerelmes voltam egyébként, hanem rajongani kezdtem érte, de nem kötődtem hozzá komolyan.

2014. máj. 28. 19:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem ritka, sőt több általam régebben irigyelt ( külső, stílus,belső tulajdonságok) ismerősömre igaz. Valahogy nem azt vonzották be, aki igazán illett hozzájuk. Vagy nem olyat választottak, ki hozzájuk való lett volna.
2014. máj. 30. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!