Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Közvéleménykutatás, miért...

Közvéleménykutatás, miért szerepel valaki, pl 3 gyerekes családapa, anya, egyedülállóként?

Figyelt kérdés

Egy kérdés ihlette meg,de én magam is találkoztam már ilyennel,nemcsak 3 gyerekessel, 1-2 gyerekessel is.Sőt olyannal is,hogy a pasi társként tünteti fel a párját(élettársa),de a nő már egyedülállóként szerepel...Tippjeim vannak...

Miért nem vállalják fel a társukat?

Most kérem, ne olyan válaszokat írjatok, hogy mi közöm hozzá, meg az ő dolguk,meg nem a face státusz számít!!!!!

A kérdésre válaszoljatok,légyszi!!!!

2014. máj. 28. 05:54
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

30 ha osszeadsz minden tamogatast az ingyen tankonyv ingyen napkozi ingyen ebed minden tamogatas arat pibt 1 millora fog kb kijonni, a csaladi pótlék az csak egy minimalis dolog.

Es ennyiert megeri az embereknek hogy ne érné meg. Sőt ha nagyobbak lesznek a főiskolan is minden tamogatasra jogosultak lesznek ahogy en is az voltam es havi 120 jol jott.

2014. máj. 29. 11:39
 32/36 A kérdező kommentje:

Kedves 23 én nagyon köszönöm ezeket a "kedves " jelzőket, amikkel,így ismeretlenül is illettél.

Szerintem meg te vagy buta, hogy véleményt alkotsz egy kérdés kapcsán egy emberről....

2014. máj. 29. 14:05
 33/36 A kérdező kommentje:

A 25 -ösnek pedig.Te se lettél szimpatikus nekem, hidd el ,ezzel a hozzászólásoddal...

Amúgy meg ,ha utálod a facet, miért vagy akkor fent?

Az én férjem nincs fent, mert nem érdekli,ennyi...

Itt lezárnám,ha lehetne a témát.

2014. máj. 29. 14:07
 34/36 anonim ***** válasza:

# 31/32

Nagy marhaság ingyen tankönyvet már egy gyerekes is kap felmenő rendszerbe, napközi soha nem volt fizetős. Nagy marhaság

2014. máj. 29. 14:07
 35/36 anonim ***** válasza:
53%
1 gyerekes csak akkor kap ha nagyon minimalis a jovedelem , napkoziben a kaja fizetos ami eleg huzos egy évben. De nem magyarazom mi mar kiszamoltuk evi 1 millat nyerunk ezzel
2014. máj. 30. 20:08
 36/36 anonim ***** válasza:
Mindenkinek ingyenes 2013 szeptembertől aki 1 milliót keres havonta annak is.
2014. máj. 31. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!