Közvéleménykutatás, miért szerepel valaki, pl 3 gyerekes családapa, anya, egyedülállóként?
Egy kérdés ihlette meg,de én magam is találkoztam már ilyennel,nemcsak 3 gyerekessel, 1-2 gyerekessel is.Sőt olyannal is,hogy a pasi társként tünteti fel a párját(élettársa),de a nő már egyedülállóként szerepel...Tippjeim vannak...
Miért nem vállalják fel a társukat?
Most kérem, ne olyan válaszokat írjatok, hogy mi közöm hozzá, meg az ő dolguk,meg nem a face státusz számít!!!!!
A kérdésre válaszoljatok,légyszi!!!!
30 ha osszeadsz minden tamogatast az ingyen tankonyv ingyen napkozi ingyen ebed minden tamogatas arat pibt 1 millora fog kb kijonni, a csaladi pótlék az csak egy minimalis dolog.
Es ennyiert megeri az embereknek hogy ne érné meg. Sőt ha nagyobbak lesznek a főiskolan is minden tamogatasra jogosultak lesznek ahogy en is az voltam es havi 120 jol jott.
Kedves 23 én nagyon köszönöm ezeket a "kedves " jelzőket, amikkel,így ismeretlenül is illettél.
Szerintem meg te vagy buta, hogy véleményt alkotsz egy kérdés kapcsán egy emberről....
A 25 -ösnek pedig.Te se lettél szimpatikus nekem, hidd el ,ezzel a hozzászólásoddal...
Amúgy meg ,ha utálod a facet, miért vagy akkor fent?
Az én férjem nincs fent, mert nem érdekli,ennyi...
Itt lezárnám,ha lehetne a témát.
# 31/32
Nagy marhaság ingyen tankönyvet már egy gyerekes is kap felmenő rendszerbe, napközi soha nem volt fizetős. Nagy marhaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!