Közvéleménykutatás, miért szerepel valaki, pl 3 gyerekes családapa, anya, egyedülállóként?
Egy kérdés ihlette meg,de én magam is találkoztam már ilyennel,nemcsak 3 gyerekessel, 1-2 gyerekessel is.Sőt olyannal is,hogy a pasi társként tünteti fel a párját(élettársa),de a nő már egyedülállóként szerepel...Tippjeim vannak...
Miért nem vállalják fel a társukat?
Most kérem, ne olyan válaszokat írjatok, hogy mi közöm hozzá, meg az ő dolguk,meg nem a face státusz számít!!!!!
A kérdésre válaszoljatok,légyszi!!!!
én is beírhatnám,hogy egyedülálló,mert hivatalos úton,csak annyi van bejegyezve,hogy egy címen lakunk és a gyermekeim apja.
na, hát pont ezért nem vagy egyedülálló... olvassátok már el a családtámogatási törvényt...
Sok válasz érkezett.Úgy látom, soknak szúrja a kérdés. Akkor nem kell rá válaszolni, ugord át,ennyi.
Én se a facen élem az életem.Sőt, én már középkorú vagyok.:)De azért feltüntetem, hogy házas vagyok,ezért nem értem, miért kell titkolni?Nem büszke a párjára,vagy nem szereti, vagy csak heccből?
Mindegy,nem lényeg, hagyjuk....
Csak olvastam egy kérdést,annak kapcsán született ez meg bennem.
"Általában az ember nem szül gyereket a haverjának. Családi csak akkor jár ha van gyerek."
És mi van, ha én nő vagyok, van egy gyerekem, és egy férfibarát ideköltözik?
Kedves kérdező utolsó kommenteddel csak tetézted az eddig is elég negatív benyomást magadról! Én meg 55 éves vagyok és ÚTÁLOM a Facebook-ot, nem is írok ki személyes adatokat. Akkor nem szeretem a feleségemet, akivel harminc éve élünk együtt? Egyébbként ő sem ír ki ilyen adatokat.
Na ezt emészd meg!!
# 28/29
Hagyjuk már az úgy kamu ahogy van.
1000Ft-tal több családiból hogy lenne nekik milliójuk, életébe nem látod milliós összeget nemhogy a számláján. Álmodozik csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!