Közvéleménykutatás, miért szerepel valaki, pl 3 gyerekes családapa, anya, egyedülállóként?
Egy kérdés ihlette meg,de én magam is találkoztam már ilyennel,nemcsak 3 gyerekessel, 1-2 gyerekessel is.Sőt olyannal is,hogy a pasi társként tünteti fel a párját(élettársa),de a nő már egyedülállóként szerepel...Tippjeim vannak...
Miért nem vállalják fel a társukat?
Most kérem, ne olyan válaszokat írjatok, hogy mi közöm hozzá, meg az ő dolguk,meg nem a face státusz számít!!!!!
A kérdésre válaszoljatok,légyszi!!!!
Egyrészt az anyagiak miatt
Másrészt, egy sokgyerekes szülő mást tekint már komolya kapcsolatnak.
Tehát ha összeköltöznek is , akkor sem biztos benne, hogy meddig marad a másik, neki pedig ha bejelenti, hgy nem egyedülálló, akkor annak következményei vannak, kevesebb pénzt kap.. Ha 1 hónap múlva költözik a pas/női, akkor úrja bejelenti, hogy egyedülálló?
Aztán ha véletlenül befürdik 1-2 pasival/nővel, akkor még nyoma is lesz, hogy "csapongó"
Harmadrészt attol, hogy együtt élnek még nem jelenti azt, hogy a másikkal osztoznának a költségeken, tehát a szülőnek nem változik a kiadása, a helyzete sem igazán, és csak azért, mert lett egy párkapcsolata már kevesebb pénzt kap, kvázi büntetik miatta?
Azért ebbe is érdemes belegondolni ( e egyik helyzetben sem vagyok, nincs mg gyerekem és férjnél,mtehát nem elfoultságből írom ezt)
Aki azt írja, hogy a kedvezmények miatt, azt megkérem linkejen már egy igénylőlapot, amin van olyan rovat, hogy a facebook-on hogy szerepelnek!?
Egyszerüen nem foglalkoznak a facebook-kal, a kérdésben szereplők, csak annyira, amennyit érdemel.
Bocsánat, én a kérdésre válaszoltam, ott nincs facebook emlegetve
Egyébként fb-on nem is lehet egyazon párnak különböző a státausza, hacsaknem mással van kapcsolata az egyiknek..
Ha valaki megjelöl kapcsolataként, azt nekem el kell fogadnom( maximum nem teszem láthatóvá...
A Facebookot sosem kell komolyan venni! 10 évesek is bejelölik,hogy házasok stb.
Ha én nem írom ki,hogy milyen iskolákba jártam,akkor már rögtön arra kell gondolni,hogy tanulatlan vagyok?
Lehet hogy valaki egyedülálló volt,mikor Facebookot csinált magának,aztán később lett párja,de a facebookra ritkán jár fel vagy nem is érdekli,de a státusza az maradt.. ebből én semmire sem következtetnék.
A hivatalos dolgoknál én nem játszom a tűzzel pár ezer Ft-ért,de én is beírhatnám,hogy egyedülálló,mert hivatalos úton,csak annyi van bejegyezve,hogy egy címen lakunk és a gyermekeim apja.
# 3/14
Baromira nincs igazad. Attól a pillanattól hogy összeköltöznek nem számít egyedülállónak egy pár.
"Baromira nincs igazad. Attól a pillanattól hogy összeköltöznek nem számít egyedülállónak egy pár."
De honnan tudják, hogy valakik párként élnek együtt? Ha ideköltözik egy ellenkező nemű barátom, sima mezei haver, akkor már egyikünk sem egyedülálló?
16.
Te ezzel dicsekszel, hát szégyelld magad, a barátnőm egyedül neveli a gyerekét, szinte semmit nem kap, mert a fizetése meghaladja az előírtat. A férjed jól keres és ilyen pitiáner dolgokkal égetitek magatokat?
De honnan tudják, hogy valakik párként élnek együtt?
Általában az ember nem szül gyereket a haverjának. Családi csak akkor jár ha van gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!