Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magányos/botrányos szülinap?

Magányos/botrányos szülinap?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ma van a szülinapom. Az összes ismerősömnek dolga van, így megmaradt volna a szűk családi körben való ünneplés. Azonban itthon már vagy fél éve háborús helyzetek uralkodnak: örülök, ha enni kapok, nemhogy észevegyék, hogy létezem. Magányosan élek köztük, ezért nem tudtam volna őszinte örömmel ünnepelni...másnap úgyis kezdődne elölről. Megmondtam, hogy ha eddig észre sem vettek, akkor most ne akarjanak jópofizni, már úgyis megszoktam ezt a nyomorult magányt. Erre elmentek itthonról, és most itt ülök program, ismerősök nélkül. Részben szégyenlem magam, de az álláspontom stabil.

Mit tehetnék ilyenkor? Nincsen semmi életkedvem, úgy érzem, hogy senkinek nincs szüksége rám. Kérlek segítsetek, mielőtt végleg depresszióba esek.

2014. máj. 27. 17:57
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Azt hiszem itt már nem nyerhetek se ellenetek, se ellenük. Inkább megyek, átalszom a nap maradék részét.
2014. máj. 27. 19:02
 22/31 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy hétvégére terveznek valamit?

Kedden annyira nem szokás ünnepelni - persze azért most is fel kellene köszönteniük, ez nem kérdés, de az ünneplés inkább hétvégén szokott lenni.

2014. máj. 27. 19:27
 23/31 anonim ***** válasza:
33%
Mondjuk elolvasva a hozzászólásaidat, kezdem azt gondolni, hogy a te agyadban van a baj, nem a családoddal...
2014. máj. 27. 19:28
 24/31 anonim ***** válasza:

"Ajándék átadás, tortaevés, beszélgetés, és minden megy tovább"

Szerinted mások születésnapja hogyan telik?

Elmondom: pont így!

2014. máj. 27. 19:30
 25/31 anonim ***** válasza:
Boldog szülinapot!!
2014. máj. 27. 19:30
 26/31 anonim ***** válasza:
ÁHHHHH, tipikus kamasz nebáncsvirág vagy! majd kinövöd. aztán évekkel később visszagondolsz erre és gondolom, hogz még sok hasonló kirohanásodra és majd jól szégyellni fogod magad.
2014. máj. 27. 19:34
 27/31 anonim ***** válasza:
Na így elolvasva az extra kommentjeidet már más a helyzet. Ne játszd ezt a világfájdalmas drámát mert csak magadat teszed tönkre vele. 17 évesen ebből már lassan kinőhetnél. Ha hazaértek a többiek vágjátok fel a tortát,köszönd meg nekik és kész. Ennyi egy szülinap. Ha eszükbe se jutott volna egyáltalán akkor az lenne a baj.
2014. máj. 27. 20:01
 28/31 A kérdező kommentje:
Hát, tudom, hogy eléggé zakkant vagyok. De még mindig jobb egy boldog zakkant közelében élni mint egy depisében, ezért kértem segítséget :D
2014. máj. 27. 20:39
 29/31 anonim ***** válasza:

Először is: Boldog Szülinapot!! Ami nekem szemet szúrt ebben a történetben az az, hogy Te mikor kérdezted meg tőlük, hogy ők hogy vannak, mi újság velük? Nem lehet, hogy ők azért nem kérdeznek már tőled semmit, mert hónapról-hónapra, amikor még kérdezték Te adtál nekik olyan választ, hogy semmi újság, nem történt semmi, megyek a szobámba stb. Ettől jobbnak látták, ha inkább nem kérdeznek, hisz úgy is csak elutasító választ adsz mindenre. Ők most is gondoltak Rád, ajándékot vettek, tortát is beszereztek, mit vársz még, boruljanak a lábad elé? Te most így kamaszként egy érzelmi hullámvasúton vagy, azt szeretnéd, hogy hagyjanak békén, de közben foglalkozzanak is veled. Pár év és minden megoldódik a kapcsolatotok.

Szerintem kérj bocsánatot tőlük, ha megjönnek. Holnap viszont Te kezdeményezd a beszélgetést, kérdezd meg milyen napjuk volt és meglátod visszakérdeznek majd.

Minden jót!

2014. máj. 27. 21:34
 30/31 anonim ***** válasza:

Boldog szülinapot Sorstárs!:)

Engem is állandóan azzal fenyegettek anyámék, hogy javítóba adnak, úgyhogy teljes csendben éltem itthon az életemet, mert utálták, ha megszólalok. Volt már egy pár hasonló magányos szülinapom nekem is. A legrosszabb 2 éve volt. Én is nehezen viseltem ezt, úgyhogy gondolom, neked se lehet túl könnyű. Szerintem ha lenne valaki, akivel ezeket meg tudod beszélni, az sokat segítene.

2014. máj. 27. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!