2 felnőtt ember mennyit adjon bele a háztartásba?
21 évesek vagyunk, eddig külön éltünk albérletben, de most odaköltözünk a szüleimhez, mert a párom ott kapott munkát, ahol ők élnek, és azonnal kezdeni kell, nincs időnk albérletet keresgélni egyenlőre. Persze ez csak átmeneti megoldás, nem akarunk örökre ott lakni, de igazából nagy a ház, szüleim rendesek, szóval lehet, hogy akár 1 évig is ott maradunk.
Én 3 éve igazából eltartom magamat, most is van folyamatos munkám és a páromnak is, szóval konkrétan tényleg az érdekelne, hogy mennyit kellene leadnunk havonta ahhoz, hogy a szüleimnek nullára jöjjünk ki? Anyukám munkanélküli tehát ő főzne, vásárolna, satöbbi. Akkor ott van ugye a rezsi, a víz, villanyszámla többlet. Személyes dolgainkat természetesen magunknak vesszük. Elég sokat is eszünk! Szerintetek mennyit adjunk oda? Eddig csak az albérletünk volt 50 ezer + a rezsi 20 ezer, azaz összesen havonta 70e ft, és még ezen felül az étel stb.... Most ez ugye nem lesz, plusz a páromnak itt több lesz a fizetése is. Tudom, hogy anyukámék nem akarnak "hasznot" belőlünk és én sem szeretném, ha miattunk nekik kellene akár 100 ft-tal is többet költeniük havonta. Szerintetek mennyit adjunk?
Miután az albérleti díj általában kevesebb, mint, amit két ember kajára elkölt... KEVÉS!
Mind azt írtuk neked, hogy rezsi + kaja (és segíteni ezerrel)! Nehogy már a munkanélküli anyukádon spórolj (plusz még dolgozzon is rátok)!
Más az, ha megszorul az ember, és a szüleihez hazamenekül, és más az, ha egyébként is megélne a lábán, s lassan már a szüleinek van kevesebb, mégis a nyakukra telepszik.
Szerintem ha 100-at odaadtok,akkor a párod fizetése bőven elég elherdálásra! :)
De komolyan! irigylésre méltó hogy lesz úgymond ennyi felesleges pénzetek,amit majd magatokra tudok költeni!
És anyudékkal ne légy spúr!Ők neveltek fel téged,rengeteg pénzükbe voltál a szülőknek,néha ha tudod azért valamivel viszonozd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!