Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagyott a lányom talán...

Elhagyott a lányom talán örökre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A történet már nem most kezdődött. Három gyerekes családanya vagyok, férjem sajnos nem érhette meg, hogy mind három lányát láthassa felnőni. A harmadik lányom (legyen Cintia) 3 éves volt mikor elvesztette az apját. Sokáig nagy szeretetben neveltem őt egyedül, mert már a másik két lányom elhagyta a "fészket". Azonban ahogy telt múlt az idő Cintia egyre beképzeltebb lett, s belekeveredett egy rossz társaságba. Ha nem is társaságba, de beleszeretett egy fiúba. Én megpróbáltam őt eltiltani, de nem ment. Telebeszélte a fejét, hogy én csak a pénzért nevelem őt, és hogy hagyjon el engem! Pár hónap múlva eltűnt a lányom, riadtan hívtam a rendőrséget. Cintiát végül a Balaton partján találták meg, prostituáltként (14 éves volt akkor!)..

Miután hazahozták megbeszéltem vele az esetet nagy nehezen. A válasz az volt: elszökött élete szerelmével, aki aztán ott hagyta őt de kellett a pénzt. Én belül lezártam az esetet, de mit ad isten 6-7 hónap múlva? A lányom ismét elment, leordította a fejem mindenfélét kiáltva, hogy velem nem lehet élni egyszerűen. Igaz volt pár vitánk.. Már nem mertem hívni a rendőrséget, mert megfenyegetett, hogy feljelent gyermekbántalmazásért (sajnos az ideg kiváltotta belőlem a legrosszabbat: össze vissza ütöttem Cintiát miután azt mondta a veszekedésünkkor, hogy többé nem vagyok az anyja)

Így én mentem utána a lányomnak, most Budapest környékén kereste a 'kenyérre' valót.. Állítólag több mint 8-an futatták ott a környéken, ezt mondta az egyik jó barátnőm.

De én már nem hoztam el onnan, mert tudtam úgyis csak elszökne. Miközben ő űzte a szakmát, és elmenekült egyik futattója elől, azt hitte a futattó, nálam van elrejtve Cintia és szétvertek mindent a házban. (nem voltam otthon)

Jön a legszomorúbb rész..

Cintia talált magának egy párt. Arról a férfiről inkább nem mondok semmit: jó, hogy most már nem végzi prostituáltságot, de kukázni járnak a párjával! Rezet, meg alumíniumot gyűjtögetnek. Mondhatom a férfi roma, ha nem jött még le.

Szokás szerint Cintia amilyen befolyásolható, szült két gyereket ennek az embernek. Azonban olyanok voltak a körülmények, hogy árvaházba kellett volna adni a kicsiket. De én felbátorodtam és elvállaltam a gyerekek nevelését. Mondhatom nagy munka, de megéri. A lányomtól semmi köszönetet nem kaptam idáig! Pedig nagyon önfeláldozó módon cselekedtem. A kis gyerekek jobban szeretnek engem mint saját anyjukat. Egyszer ott hagytam egy hétvégére a lányoméknál a gyerekeket. Hétfőn így jöttek haza az iskolából: Mivan pinafejű Megkérdeztem tőlük ezt hol tanulták?? Azt mondták, hogy így beszéltek Cintiáéknál.. Ha találkozom a lányommal csak veszekedünk, vissza akarják kapni a gyereket, de olyan körülmények között élnek..

Mielőtt azt mondanátok biztos rosszul neveltem Cintiát: a másik két lányom jól él, egyik még tanul is.

Segítsetek kérlek :(

2009. dec. 30. 15:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
27%
kamu..
2009. dec. 30. 16:59
 22/26 anonim ***** válasza:
86%
mennyi idős most cintija?
2009. dec. 30. 17:21
 23/26 anonim ***** válasza:
16:59 - Szerintem meg pont hogy nem, különben a kérdező nem írná le ilyen részletesen...
2009. dec. 30. 17:37
 24/26 Neszivass ***** válasza:
83%

Azért komoly, hogy egy választékosan fogalmazó, helyesen író, értelmes emberrel is ilyen aljas dolgok történnek...

Szívből sajnállak, bármit is csinálsz, emelem kalapom!

2009. dec. 30. 18:00
 25/26 anonim ***** válasza:

Végigolvastam a teljes történetet és nagyon elkeserített, hogy ilyen a mai világba előfordul :( Hogy kényszerülhet rá egy okos gyerek, hogy elszökjön otthonról és kiáll az utcasarokra :S

Kérdező: én csak boldogabb jövőt kívánok!

2009. dec. 30. 22:44
 26/26 anonim válasza:

Lehet, hogy jobb is, hogy elment. Így nem keseríti tovább az életedet. Tudom, hogy nagyon fáj a lányod elvesztése - de ha fogalmazhatok így - kárpótol érte a két kicsi. Ne hagyd, hogy elvegye tőled. És még valami: ne hagyd a kicsiket a lányodnál egy napra se, mert a leírtak alapján, nem tudhatod, hogy mikor viszi őket el messzire, vagy mikor mit mond nekik.

Sok sikert és kitartást kívánok, és egy boldogabb évet mint az utóbbiak voltak!

2009. dec. 31. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!