Elhagyott a lányom talán örökre. Mit tegyek?
A történet már nem most kezdődött. Három gyerekes családanya vagyok, férjem sajnos nem érhette meg, hogy mind három lányát láthassa felnőni. A harmadik lányom (legyen Cintia) 3 éves volt mikor elvesztette az apját. Sokáig nagy szeretetben neveltem őt egyedül, mert már a másik két lányom elhagyta a "fészket". Azonban ahogy telt múlt az idő Cintia egyre beképzeltebb lett, s belekeveredett egy rossz társaságba. Ha nem is társaságba, de beleszeretett egy fiúba. Én megpróbáltam őt eltiltani, de nem ment. Telebeszélte a fejét, hogy én csak a pénzért nevelem őt, és hogy hagyjon el engem! Pár hónap múlva eltűnt a lányom, riadtan hívtam a rendőrséget. Cintiát végül a Balaton partján találták meg, prostituáltként (14 éves volt akkor!)..
Miután hazahozták megbeszéltem vele az esetet nagy nehezen. A válasz az volt: elszökött élete szerelmével, aki aztán ott hagyta őt de kellett a pénzt. Én belül lezártam az esetet, de mit ad isten 6-7 hónap múlva? A lányom ismét elment, leordította a fejem mindenfélét kiáltva, hogy velem nem lehet élni egyszerűen. Igaz volt pár vitánk.. Már nem mertem hívni a rendőrséget, mert megfenyegetett, hogy feljelent gyermekbántalmazásért (sajnos az ideg kiváltotta belőlem a legrosszabbat: össze vissza ütöttem Cintiát miután azt mondta a veszekedésünkkor, hogy többé nem vagyok az anyja)
Így én mentem utána a lányomnak, most Budapest környékén kereste a 'kenyérre' valót.. Állítólag több mint 8-an futatták ott a környéken, ezt mondta az egyik jó barátnőm.
De én már nem hoztam el onnan, mert tudtam úgyis csak elszökne. Miközben ő űzte a szakmát, és elmenekült egyik futattója elől, azt hitte a futattó, nálam van elrejtve Cintia és szétvertek mindent a házban. (nem voltam otthon)
Jön a legszomorúbb rész..
Cintia talált magának egy párt. Arról a férfiről inkább nem mondok semmit: jó, hogy most már nem végzi prostituáltságot, de kukázni járnak a párjával! Rezet, meg alumíniumot gyűjtögetnek. Mondhatom a férfi roma, ha nem jött még le.
Szokás szerint Cintia amilyen befolyásolható, szült két gyereket ennek az embernek. Azonban olyanok voltak a körülmények, hogy árvaházba kellett volna adni a kicsiket. De én felbátorodtam és elvállaltam a gyerekek nevelését. Mondhatom nagy munka, de megéri. A lányomtól semmi köszönetet nem kaptam idáig! Pedig nagyon önfeláldozó módon cselekedtem. A kis gyerekek jobban szeretnek engem mint saját anyjukat. Egyszer ott hagytam egy hétvégére a lányoméknál a gyerekeket. Hétfőn így jöttek haza az iskolából: Mivan pinafejű Megkérdeztem tőlük ezt hol tanulták?? Azt mondták, hogy így beszéltek Cintiáéknál.. Ha találkozom a lányommal csak veszekedünk, vissza akarják kapni a gyereket, de olyan körülmények között élnek..
Mielőtt azt mondanátok biztos rosszul neveltem Cintiát: a másik két lányom jól él, egyik még tanul is.
Segítsetek kérlek :(
Azért komoly, hogy egy választékosan fogalmazó, helyesen író, értelmes emberrel is ilyen aljas dolgok történnek...
Szívből sajnállak, bármit is csinálsz, emelem kalapom!
Végigolvastam a teljes történetet és nagyon elkeserített, hogy ilyen a mai világba előfordul :( Hogy kényszerülhet rá egy okos gyerek, hogy elszökjön otthonról és kiáll az utcasarokra :S
Kérdező: én csak boldogabb jövőt kívánok!
Lehet, hogy jobb is, hogy elment. Így nem keseríti tovább az életedet. Tudom, hogy nagyon fáj a lányod elvesztése - de ha fogalmazhatok így - kárpótol érte a két kicsi. Ne hagyd, hogy elvegye tőled. És még valami: ne hagyd a kicsiket a lányodnál egy napra se, mert a leírtak alapján, nem tudhatod, hogy mikor viszi őket el messzire, vagy mikor mit mond nekik.
Sok sikert és kitartást kívánok, és egy boldogabb évet mint az utóbbiak voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!