Elhagyott a lányom talán örökre. Mit tegyek?
A történet már nem most kezdődött. Három gyerekes családanya vagyok, férjem sajnos nem érhette meg, hogy mind három lányát láthassa felnőni. A harmadik lányom (legyen Cintia) 3 éves volt mikor elvesztette az apját. Sokáig nagy szeretetben neveltem őt egyedül, mert már a másik két lányom elhagyta a "fészket". Azonban ahogy telt múlt az idő Cintia egyre beképzeltebb lett, s belekeveredett egy rossz társaságba. Ha nem is társaságba, de beleszeretett egy fiúba. Én megpróbáltam őt eltiltani, de nem ment. Telebeszélte a fejét, hogy én csak a pénzért nevelem őt, és hogy hagyjon el engem! Pár hónap múlva eltűnt a lányom, riadtan hívtam a rendőrséget. Cintiát végül a Balaton partján találták meg, prostituáltként (14 éves volt akkor!)..
Miután hazahozták megbeszéltem vele az esetet nagy nehezen. A válasz az volt: elszökött élete szerelmével, aki aztán ott hagyta őt de kellett a pénzt. Én belül lezártam az esetet, de mit ad isten 6-7 hónap múlva? A lányom ismét elment, leordította a fejem mindenfélét kiáltva, hogy velem nem lehet élni egyszerűen. Igaz volt pár vitánk.. Már nem mertem hívni a rendőrséget, mert megfenyegetett, hogy feljelent gyermekbántalmazásért (sajnos az ideg kiváltotta belőlem a legrosszabbat: össze vissza ütöttem Cintiát miután azt mondta a veszekedésünkkor, hogy többé nem vagyok az anyja)
Így én mentem utána a lányomnak, most Budapest környékén kereste a 'kenyérre' valót.. Állítólag több mint 8-an futatták ott a környéken, ezt mondta az egyik jó barátnőm.
De én már nem hoztam el onnan, mert tudtam úgyis csak elszökne. Miközben ő űzte a szakmát, és elmenekült egyik futattója elől, azt hitte a futattó, nálam van elrejtve Cintia és szétvertek mindent a házban. (nem voltam otthon)
Jön a legszomorúbb rész..
Cintia talált magának egy párt. Arról a férfiről inkább nem mondok semmit: jó, hogy most már nem végzi prostituáltságot, de kukázni járnak a párjával! Rezet, meg alumíniumot gyűjtögetnek. Mondhatom a férfi roma, ha nem jött még le.
Szokás szerint Cintia amilyen befolyásolható, szült két gyereket ennek az embernek. Azonban olyanok voltak a körülmények, hogy árvaházba kellett volna adni a kicsiket. De én felbátorodtam és elvállaltam a gyerekek nevelését. Mondhatom nagy munka, de megéri. A lányomtól semmi köszönetet nem kaptam idáig! Pedig nagyon önfeláldozó módon cselekedtem. A kis gyerekek jobban szeretnek engem mint saját anyjukat. Egyszer ott hagytam egy hétvégére a lányoméknál a gyerekeket. Hétfőn így jöttek haza az iskolából: Mivan pinafejű Megkérdeztem tőlük ezt hol tanulták?? Azt mondták, hogy így beszéltek Cintiáéknál.. Ha találkozom a lányommal csak veszekedünk, vissza akarják kapni a gyereket, de olyan körülmények között élnek..
Mielőtt azt mondanátok biztos rosszul neveltem Cintiát: a másik két lányom jól él, egyik még tanul is.
Segítsetek kérlek :(
Rendezd a kicsiket, rajuk nagyon vigyazz, a lanyodat meg probald meg elfelejteni. Azon imadkozz, hogy nehogy elvegye a kicsiket toled es hogy ne nagyon menjen hozzatok.
Anyagilag hogy birod a kicsik neveleset? Es most mennyi idosek?
Szerinted miert lett ilyen zullott a lanyod?
ajaj.
Elfogadás a kulcsszó. azt hiszem.
Jelenleg egy étteremben dolgozok, nappal mindkét gyerek az iskolában tanul (2. 3.) Anyagilag sajnos nagyon rosszul, ráadásul már rokonaink se élnek. Úgy oldom meg, hogy magamnak semmit, a kicsikért viszont mindent bevállalok. Néha elvállalok délutáni műszakot is, ilyenkor a gyerekeket a napköziben hagyom.
A lányom néha küld egy kis gyerektartást, de ez maximum 15 ezer forint, néha jön, néha elmarad.
Sajnos Cintiának nem válogattam meg szerintem a barátait eléggé.. mikor összeismerkedett ezekkel az ördögfajzatokkal addig még 4-5 tanuló volt, a nyolcadikat már el sem végezte.
Hát ez nagyon húzós. Egy anya mindig anya marad, de azt hiszem, lassan ki kellene vonni magad az életéből.. Túl messzire ment, innen már nem fogod tudni kihúzni, sajnálom, emberek vagyunk.
Azért ne haragudj rá nagyon, a gyerekek nagyon befolyásolhatók, pláne ha esetleg még dugiban drogozik is.. Szétszedi a tudatukat, elbutítja, már rég nem tud normálisan gondolkodni.
Szornyu es nagyon szomoru az eletetek.
Gondolom mar nagyon megbantad, hogy a vilagra jott Cintia.
Jobb lett volna ha nem szuletik meg, mert nagyon sok embernek megkeseritette az eletet.
A tiedet, a kicsiket es a sajat magaet is. Hiszen gondolom, hogy nem boldog mitol is lenne az.
Vigyazz magadra es a kicsikre. A te egeszsegedre vigyazzal, hogy tudjad oket rendezni.
Nagyon rossz volt elolvasni, de igazatok van :( Még ha borzalmas is belegondolni, milyen boldog életem lehetne, talán még a férjem is élhetne. Ugyanis autóbalesetben hunyt el.
Rengetegszer mikor látom olyan részeg, hogy ha nem nyitja ki a száját is érezni.
Most már biztosítottatok: senki nem veheti el tőlem a gyerekeket. Nem kell még két ilyen társadalomellenes személy, mint Cintia :(
Cintia nagyon magányos volt, mikor összebarátkozott ezekkel a személyekkel.. ezért is engedtem, hogy velük legyen. Már megbántam nagyon.
Szerencsére a két lányom mindenért kárpótol, és a kicsik is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!