Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen kifordulok önmagamból...

Teljesen kifordulok önmagamból, h lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Annyit gondolkoztam, h mennyi ember tud normális lenni egy kapcsolatban akkor én miért nem? Alapvetően egy kedves normális lány vagyok, akit szeretnek az emberek. A munkámban is sikeres vagyok, mert az ügyfelek elégedettek velem, vannak barátaim, családom, minden oké. De mégis egy kiállhatatlan hárpia vagyok, pont az a fajta, akiről ha itt olvasok mindenki azt tanácsolja, h a férfi hagyja el ezt a csajt. Önző vagyok, nem bírom ha valami nem úgy lesz ahogy elterveztem, teátrálisan veszekszem, sértődékeny vagyok, teljesen el tud borulni az agyam, épp h csak nem csapkodok, viszont bántó dolgokat mondok, azonnal haza akarok menni, szakítani, kiszaladni a világból. A barátom pedig eltűri ezt nekem, már másfél éve. Lehet h ez a legfőbb gondom h mindig megbocsát és emiatt nem érzékelem a tetteim súlyát. H annyira hagyom h elboruljon az agyam h ilyen negatívan érzek irányába, míg egy óra múlva már ugyanúgy szeretem mint azelőtt. Haragszom magamra, vergődök tőle, h ilyen lehetetlen módon viselkedem. Most majd jönnek a tanácsok, h azonnal álljak le ezzel mert nem fog örökké tűrni, tudom, de egyáltalán nem ilyen egyszerű. Szeretnék normális lenni, egy jó barátnő. És nem értem h a barátom mit szeret ennyire bennem, h ezt elviseli nekem, igaz h sokszor jól kijövünk és tudom h nagyon szerethető tudok lenni de ezek a kirohanásaim nem normálisak. Alapvetően az alacsony önértékelésem a baj, h elégedetlen vagyok magammal és rá vetítem ki. Tudom h rengeteg dolgot összehordtam itt de ha vki pár biztató szót mondana, vagy h mi lehet a baj az segítene talán. Szeretem őt, ragaszkodom hozzá, úgy érzem h elfogad ő is engem, de nem fair ahogy viselkedem. 23 éves vagyok, ideje lett volna kinőnöm ebből
2014. máj. 26. 22:45
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
nagyon örülök, h más is így van ezzel. hajlamos vagyok rá h azt higgyem mások kapcsolata tökéletes csak én vagyok ilyen aki mindenbe belerondít. Különben rájöttem, h szeretek kiengesztelni, meglepetés sütit sütni, körbeugrálni, ha végül sikerült megsértenem...Szóval kvázi élvezem ha megbánthatom ami nagyon durván hangzik. Eleinte volt h könnyek gyűltek a szemébe egy-egy ilyen veszekedés alkalmával, mára már lepereg róla, mert rájött h nem gondolom komolyan. A legnagyobb gondom h szeretem ezt csinálni, veszekedni, megsértődni, kibékülni...erre kéne valami gyógyír, h ezt a hajlamomat mi mással lehet kielégíteni!?
2014. máj. 27. 11:05
 22/22 anonim ***** válasza:

12.-es vagyok. Hát én erre az utolsó hozzászólásodra nehezen tudok mit mondani. Biztos vagy benne, hogy élvezed ezt a feszkót?

Az én szüleim egyébként mindig igen "csúnyán" veszekedtek, hogy finoman fejezzem ki magam, a tieid nem?

Mert én a magam esetében már elgondolkodtam azon is, hogy ez talán egy ilyen gyerekkorban felvett magatartásforma.

2014. máj. 27. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!