A 40 körüli férfiak hány éves nőt tudnak elképzelni társként maguk mellett?
Figyelt kérdés
A kérdésem főként arra irányulna, hogy egy 40 körüli férfi el tudna-e képzelni egy huszonéves nőt párként?2009. dec. 30. 02:01
31/44 anonim válasza:
az én pasim 40, én 22 vagyok. már 2 éve járunk. olyan mintha egykorúak lennék, semmi különbség. nagyon bírjuk egymást. egyenrangú társként kezel, bár eleinte csak "be volt sózva", és elsősorban csak testi vonzalom volt részéről a dolog,de én nem engedtem, mert szerelmet akartam, belémszeretett, komolyan vesz, felnéz rám, csodál engem. a korunkkal sosem dobálózunk. én nem vagyok koravén, csak olyan mint bármilyen 20on éves. szenzációs a kapcsolatunk, a külvilág meghökken rajtunk, vannak akik csodálnak minket. nem használ ki, nem tart el, magamra keresek, nem erről szól a dolog. szerintem sok ilyen kapcsolat működhet nagyon jól. ezzel a korkülönbséggel. és aki elítéli, az csak irigykedik.
32/44 anonim válasza:
Szerintem 20-tól 40-ig bárkit el tudna képzelni egy 40-es férfi, mert nem a kort fogja elsősorban nézni. Nem ritka, hogy 40-es férfinek huszonéves a barátnője.
33/44 anonim válasza:
Én 27 évesen jártam 40 éves pasival 1,5 évig. Előttem volt neki 18-19 éves is, ami azért túlzás, de egy huszonévessel működhet a kapcsolat, ez inkább személyiség, mint kor kérdése.
34/44 anonim válasza:
22 évesen volt egy 40 éves pasim. Odavolt értem, imádott, rajongott értem. Én mégis elküldtem egy kis idő múlva, tulajdonképpen ma már magam sem tudom miért. Azóta is bánom, és szívem szerint visszamennék hozzá, de már nem tehetem..
35/44 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat őszintén megnyugtattatok :):)
2010. jan. 9. 14:31
36/44 anonim válasza:
El. Ismerőseim. Most válnak... A pasi ennyi idősen már nem akart babát... A csaj meg igen...
37/44 A kérdező kommentje:
Utolsó! Sajnálom, hogy így alakult :(
2010. jan. 9. 16:17
38/44 anonim válasza:
én most vagyok 22 éves. lány.
sajnos vagy nem sajnos, eddig nem volt kapcsolatom 40es fickóval, mert sosem voltam elég komoly hozzá. pedig nekem elég erősen játszott az apakomplexus. mégsem.
most egy nálam fél évvel fiatalabb barátom van, de néha még hozzá képest is fiatalnak érzem magam :) vagy ő a túl komoly :)
39/44 A kérdező kommentje:
Apakomplexusom sosem volt :)
Egyszerűen csak a 40 éveseket szeretem. Amikor a kérdést először kiírtam, már akkor is így volt :)
Jelenleg 22 vagyok és természetesen nőnemű :)
2011. nov. 23. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!