A 40 körüli férfiak hány éves nőt tudnak elképzelni társként maguk mellett?
Én úgy gondolom, ez nem az évek számától függ. Lehet végtelenül jó, tartós és boldog egy kapcsolat két azonos, de két eltérő korú ember között is.
Persze, amikor valaki társat keres, úgy tervezi: "Korban (is) passzoljon hozzám. Ilyen magas, kb. ennyi kiló, ilyen szem- és hajszínű legyen...stb" Tehát elképzeli valamilyennek, ami számára optimális.
Aztán jön az ÉLET, és belepancsol a szép tervekbe. Talán talál magának az illető éppen olyan társat, amilyet kigondolt. Ha szerencsés, a lelkük is összeillik, nem csak a testük.
Más esetben a jól elgondolt reménybeli társ köddé foszlik, de helyette ott az IGAZI.
Aki talán 20 évvel idősebb vagy fiatalabb. Nem kocka, hanem kis sörhasa van. Nem lobog a haja a szélben, szemüveges, talán alacsony, és ki tudja még miben tér el az ideáltól. Mégis Ő az, akivel az ember boldogságban le tudja és akarni az életét. Ő a Társa.
A szerelem nem mérhető centikben, években, kilókban. Ezt viszont csak az tudja, aki igazán megtalálta azt az egyet.
elfogadnának
de nem biztos h a 20 éves nő is akarná
ő még majd családot akar stb
egyébként mennyi az a 40körüli?
En 27 vagyok a párom 40. 8 éve vagyunk egyutt és van egy 3,5 éves fiunk. És le kell kopogjam nagyon jól megvagyunk.
De az sok mindentol fugg hogy mukodhet-e a viszony.
Tulajdonképpen azokat az ellenzöket nem értem, akik arra hivatkoznak, hogy 20 év múlva ott marad a nö özvegyen - ha itt a kérdéseket végigolvassa az ember, akkor nem sokkal nagyobb a valószinüsége, mint hogy elválnak, és az közel azonos korú partnerek esetében is fennáll.
Szerintem ha egyébként jól megértik egymást (hasonló érdeklödési kör, közös hobbyk, hasonló életvitel), akkor egyilyen kapcsolatnak igenis van esélye, és talán még több, mint azoknak, ahol mindketten fiatalok, az összetartó erö a vak szerelem és a szex - aztán ha együtt vannak egy-két évet, és jönnek a gyereke, akkor egyszerre nincs semmi, ami az együtélésben pozotiv, csak kötelességek - tehát jön a válóper minden negativumával együtt.
Engem mindig taszítottak az apám korabeli pasik. Lehet kedves, ápolt, jó kinézetű, de mégis az apám lehetne. Nekem max 10 évvel idősebb barátom volt, az még elmegy.
De ettől függetlenül nyilván lehetséges boldog kapcsolat.
a 40év körüli valójában mennyi?
mert a 39 is az???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!