A 40 körüli férfiak hány éves nőt tudnak elképzelni társként maguk mellett?
Figyelt kérdés
A kérdésem főként arra irányulna, hogy egy 40 körüli férfi el tudna-e képzelni egy huszonéves nőt párként?2009. dec. 30. 02:01
21/44 anonim válasza:
28 évesen egy 42 éves pasiba szerettem bele úgy mint még soha senkibe...de nem lett happy end...csak játszott velem és a nálam öregebb és rondább barátnőjét választotta...:(
22/44 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Nagyon sajnálom :(
2009. dec. 31. 16:37
23/44 anonim válasza:
előző vagyok: én is...:(
egyébként a kérdésre válaszolva,igen,el tudnának. Nekem valahogy ez a korosztály jön be,valahogy kifejezett sármjuk van,vonzónak tartom h tapasztalt meg minden...kár hogy nagy részük foglalt.
24/44 anonim válasza:
Utolsónak: Szívem, tudod melyik férfi foglalt... amelyiken fekszenek. Ha tetszik valaki, ne törödj vele hogy van-e nője.
25/44 anonim válasza:
17:57-es vagyok: ez jó volt!! XD XD igen,eleinte én sem törődtem vele,ki is kezdtem vele,egy kis idieg sikerült elvarázsolnom,de aztán szélsebesen visszarohant a nőjéhez...én meg azóta sem tértem magamhoz. Nem kellett volna szerelmet vallanom neki,tudom...ha úgy teszek mintha csak szex kéne,még talán most is itt lenne velem :(( Nemrég újra taliztunk,mondta hogy még mindig ugyanugy kíván,aztán megint nem lett semmi mert elküldött ujra...nem normális ez a pasi...bocs h offolok de nagyon kivagyok...:(
26/44 A kérdező kommentje:
Offolj nyugodtan, az én kérdésemben lehet :):) Főleg, hogy r
áadásul a témához kapcsolódsz. Nagyon sajnálom, ami történt, de hátha észhez tér még a pasi :)
2009. dec. 31. 19:44
27/44 anonim válasza:
hát remélem.De most hagyom békén,nem akarok nyomulni,mert a végén végleg elrontok mindent...bár legszivesebben elmondnám neki mit érzek és könyörögnék h legyen velem...legalább néha...ááá de tudom ezt nem szabad mert elbízza magát.ugye? Csak attól félek ha nem teszek semmit,talán örökre eltávolodik tőlem...nem tudom mit tegyek
29/44 anonim válasza:
En 26 vagyok, a ferjem 41 eves. Neki a masodik hazassaga, es 6 eve vagyunk egyutt.
30/44 anonim válasza:
Szia! Én 40 éves nő vagyok. Nekem is és az összes barátnőmnek volt 20 éves korunkban egy 40 év körüli férfi az életében. Szerintem ezt minden normális fiatal lány ki akarja próbálni. Ettől ez még nem apa komplexus. Egyszerűen izgalmasnak tűnik, hogy vajon ők mit tudnak jobban, mint a 20 éves fiúk. Én ezt teljesen normálisnak tartom. Közben én tisztában voltam vele, hogy nem őt akarom majd férjnek, hanem egy korban hozzám közelebb állót. Így is lett. Később meg eljön az az idő a nők életében (35 körül), amikor meg fiatalabb fiúra vágynak. Van, aki ezt is meglépi, van akit ekkor már visszatart a család, gyerekek és csak álmodozik róla. Én azt sem ítélem el, aki nagy korkülönbséggel választ partnert. Mindenkinek a saját élete, ott szúrja el ahol tudja, de akár boldog is lehet egy pár 20 év korkülönbséggel. A választásnál nem az évek száma a legfontosabb kritérium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!