Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A jelenlegi életkörülményetekb...

A jelenlegi életkörülményetekben mennyi pénzt tudnál félrerakni havi 350ezer forintból?

Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 12:17
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
Mivel jóval többől élünk, így hozzá kéne nyúlni a megtakarításokhoz és az igényekből is lefaragni.
2014. máj. 24. 21:35
 32/37 anonim válasza:
55%
De boldog lennék ha csak pár hónapig ennyit keresnék! 275 ezret tudnék havonta gyűjteni! Most kb 60-70000-ből élek, egyetemista vagyok, ennyi kell albira, kaja, útiköltség, gyógyszer, jegyzetek, tanulmányaimmal kapcsolatos kiadások. Kb félévente egy új cipő ha kell, meg 2 ruha félévente ha nagyon szükséges, kb 2 havonta szórakozás. Szüleim nem igazán tudnak támogatni, egyikük munkanélküli, beteg nagyanyám velünk él, az ő nyugdíja segíti ki szüleimet. Nekem diákhitelem van, meg amikor tudtam dolgoztam egyetem mellett. Kb 12 éve nem nyaraltunk sehol. Néha hiányzik, hogy nem tudok a barátnőimmel elmenni pár napra Balcsira, vagy Budapestre, meg szeretnék szerelmes lenni, boldog párkapcsolatban élni, de így nem kellek normális pasiknak, mert anyagilag nem vagyunk egy szinten, és modellalkatom sincs. Orvos leszek.
2014. máj. 25. 01:11
 33/37 anonim válasza:
100%
303 ezer forintot, mivel ebben az országban "47 ezerből meg lehet élni"!
2014. máj. 25. 07:43
 34/37 anonim ***** válasza:
Plusz negyvenezret, mert most 310ezerből élünk.
2014. máj. 25. 09:34
 35/37 anonim ***** válasza:
Én a szüleimmel élek még, szóval rezsit, számlákat, bérletet nem kell fizetnem. Olyan 300ezerre saccolnám, lehet, vmivel több. Ebben benne van a napközbeni kajám egyetemen, ha vmi nélkülözhetetlen holmim elromlik, családnak / páromnak / barátnőnek ajándék átlagolva, szépségápolási cikkek pótlása, színház (ez a tanulmányaimhoz is kell) és néhanapján egy buli vagy beülni inni.
2014. máj. 25. 13:26
 36/37 anonim válasza:
100%

En a parommal egyutt 700.000-t keresunk kb nettoba

Nem elunk luxusban, van egy kis alberletunk meg egy kocsink de legtobbszor biciklivel vagy tomegkozlekedessel jarunk. Ebbol olyan bo 500.000-t tudunk eltenni havonta. Sztem 200.000 ft bol ket ember nagyon nagyon kenyelmesen el tud lenni. Ugyhogy 2 emberre kb 150.000 egy emberre pedig kb 250.000.

2014. máj. 26. 10:23
 37/37 anonim ***** válasza:

Ha a mostaninál kicsit lazábbra engedném a gyeplőt akkor 250 ezret tudnék félretenni belőle. Most 97-ből élek, és van olyan hónap, hogy 30-at félreteszek (de az általában el is megy utána, valamit mindig kell fizetni).Azt a 60 körüli összeget úgy kell érteni, hogy abból a szobát+rezsit fizetem (ez kb 30ezer), a maradékból eszek. Irigykedve hallgatok másokat :(

Szobát bérlek évek óta, szüleim sajnos nem tudnak támogatni. Nagyon ritkán jutok el bárhova, akár moziba is. Jah, és azért lakom 210 kilométerre a szülőktől, mert Magyarország déli részén, a kis faluban ahol éltem, nem találtam semmi munkát. Most sem marad több pénzem, mintha munkanélküliként élnék otthon, de mégis örülök, hogy van munkám és el tudom magamat teljesen látni.

Hát ez a magyar valóság :) Már csak nevetni tudok rajta.

2014. máj. 27. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!