Milyen gyakran jársz taxival havi szinten?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 21:05
21/34 anonim válasza:
Suliidőben napi 2X, oda-vissza. Nem szeretek reggel vezetni.
23/34 anonim válasza:
Havonta 8-10 alkalommal. Mondjuk nálunk 270 forint egy buszjegy, és általában a párommal megyünk valahova, akkor az már 540 forint. A taxi elvisz 500-700 forintért. Gyorsabban ott vagyok, nem kell nyomorognom, mindig van ülőhelyem. Nem kell elviselnem mások hülyeségét. Nekem ennyit megér.
24/34 anonim válasza:
évente kb 4-5 alkalom
és általában egyetemről,ami 7-800forint,4en jöttünk multkor is,jegy 350 buszra,igy meg kijött 200ból...
25/34 anonim válasza:
Szoktam.Idegen városban.Egyszerűbb mint órákat kószálni hogy megtaláljam a célt.
26/34 anonim válasza:
Én még életemben egyszer sem :D Bár, állítólag amikor megszülettem Debrecenben, és mikor anyával kiengedtek minket a kórházból, taxival vitt haza :) de erre hogy emlékeznék :D
27/34 anonim válasza:
Én sem ültem még sosem taxiban, régebben mindig volt autónk a családban, most meg van céges kocsim, meg néha ha nincs kedvem vezetni sofőröm is van, aki házhoz is jön bármikor , ha rácsörgök.
28/34 anonim válasza:
Havonta kb 4szer..de van,h tobbszor is.
29/34 anonim válasza:
évente egyszer, mindig dec 31.én
30/34 anonim válasza:
soha, soha, soha pedig bármikor lenne rá pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!