Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hallgassak vagy...

Mit tegyek? Hallgassak vagy ismételjem el újra és újra?

Figyelt kérdés

A párommal elég csúnyán összevesztem. Igazából kibuktam azon, hogy szerinte unalmas mondani, hogy "hiányzol", mert annyiszor leírta már. Ma belázasodott és előadta a nagyhalált, mikor találtam neki mondani, hogy fura, hogy mindig akkor beteg, mikor velem kell lennie, ha otthon van soha, lehülyézett.

Az utóbbi időben elég (számomra) durva beszólásokat engedett el. Pl: egy alkalmi sexpartnere sokkal jobb volt az ágyban mint én..., És miután ezen kicsit kibuktam, még neki állt feljebb és meghazudtolt, hogy ő ilyet nem mondott.

Van egy autoimmun betegségem, gyógyíthatatlan csak kezeléssel jól karbantartható. Régebben sűrűn voltam emiatt rosszul és azt mondta, én csak szimulálok.

Már nem merek elmondani semmit, mert tuti hogy rosszul jövök ki belőle.

Meséltem neki, hogy egy barátnőm miért is van együtt a fiújával, mire mondta, hogy biztos most magamról mesélek. Pedig erről szó sincs!

Már félek neki bármit mondani, mutatni. 37éves de úgy viselkedik mint egy gyerek. És azt hiszi a "szeretlek" szó sűrű használata elég...

Nem tudom ezt senkivel megbeszélni, a legjobb barátnőm cserben hagyott, anyu pedig berágna, ha tudná, hogy így viselkedik velem. Így is elég nehezen szokta meg 16év korkülönbséget...

Elvileg holnap találkozom vele, együtt töltjük a szilvesztert, de már ehhez sincs nagy kedvem. Nem tudom mi legyen :(

2009. dec. 29. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek. Szereted?

Rövidtávon: Ha nincs kedved ne töltsd Vele a szilvesztert, úgysem élveznéd.

Hosszútávon? Szerintem szakítanod kéne vele. Legalább szüneteltetni kicsit a dolgot, hogy át tudjatok gondolni ezt-azt. Főleg a Te szempontodból látom értelmét, mert azok alapján amit elmondtál, nem vagyok benne biztos, hogy Te még igazán szereted Őt.

2009. dec. 29. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, hogy lehetsz még benne egy ilyen kapcsolatban. Hogy lehetsz egy olyan emberrel aki nem ért meg, a lelki társat meg se közelíti, nem ismer el, csak kritizál. Ami nem megy, azt nem szabad erőltetni.
2009. dec. 29. 13:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj kilépni, még akkor sem, ha úgy érzed, nem jön "jobb". Mert ami most van, az inkább rabolja az energiádat, mint építi. Készíts mérleget és írd le őszintén, hogy mi az, ami mellette tart. Ha csak a magánytól való félelem, akkor szedd össze magad és kezdj új életet. Ha van egy csomó szeretnivaló tulajdonsága, akkor kezdj vele új életet, de csak akkor, ha ő is benne van a kapcsolatotok megrenoválásában. Az ilyesmit egyoldalúan nem lehet csinálni. Akárhogy is döntesz, Boldog Új Esztendőt kívánok! :)
2009. dec. 29. 13:54
 4/9 Neszivass ***** válasza:
100%

Vannak olyan emberek, akik nem igazán tudnak mit kezdeni bizonyos helyzetekkel. A párod is ilyen. Én is ilyen vagyok. Pl. nem tudom megdícsérni a gyereket, amikor kellene, csak leszidni, amikor aktuális. Csomó dolog nem érdekel, stb.

Ez nem fog változni.

Csak a seveledsenélküled érzés kerülget majd. Ne aggüdj, hamar kiheveri majd a szakítást. Engem sem viselt meg soha egy sem. (3 napig persze nagyon ment a hattyú halála... :-)

BÚÉK!

2009. dec. 29. 13:56
 5/9 A kérdező kommentje:

Persze, hogy szeretem, bármit megtennék érte, csak rosszul esnek az ilyen beszólások.

Mikor hoztam neki egy bögrét Egyiptomból, nem azt mondta, hogy köszi,de jó,hogy gondoltál rám, hanem hogy "ez nem hőtartós". Basszus, nem is azért hoztam...

Vannak jó tulajdonságai is, de erre mikor megy az alázás, valahogy nem ez jut eszembe.

2009. dec. 29. 14:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem nem szeret téged igazán és gyerekesen is viselkedik. Biztos, hogy egy ilyen férfi mellett akarsz megállapodni? Még nagyon fiatal vagy, ne rontsd el az életedet miatta. Gondold el, hogy ha házasok lennétek 5-10 évig, akkor még nehezebb lenne ilyet elviselni. Kibírhatatlan lenne...ne tartsd magadban az érzéseidet, mert az később úgyis ki fog törni belőled. Beszéljetek meg mindent. Ha nem megy, kár halogatni a szakítást, mert az mindkettőtöknek annál rosszabb lesz.
2009. dec. 29. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda nyavalygós egy pasid van, én az ilyentől már annak idején megszabadultam. Te jó ég, azon kell agyalni, hogy mit mondasz meg hogy mondod, nehogy véletlenül felkapja a vizet őméltósága... :)

Mellesleg szerintem is tényleg unalmas azzal jönni hogy hiányzik a másik. Én akkor mondtam amikor bele voltam zúgva egy pasiba, akit mint később kiderült nem nagyon érdekeltem. Szóval valószínűleg nálatok is az a helyzet, hogy te sokkal jobban oda vagy ezért a pasiért mint ő érted. Jelen pillanatban. Ezen nagyon egyszerű változtatni, csak szállj le róla. Én megmondtanám neki, hogy drágám, látom beteg vagy, sajnálom akkor délután átnézek hozzád kicsit, viszek teát :) és után a csajokkal megyek bulizni, mert elhívtak, és azt hiszem te inkább gyógyulgass, nehogy még jobban megfázz.

mellesleg tényleg lehet hogy beteg, és akkor még holnap is beteg lesz, az is biztos. Neked nem kell ott ápolgatnod, különösen, ha ilyeneked beszólogat. Mi a túrónak? Csak morogjon magának :)

Ja és még egy, jobb lenne neked ebből a helyzetből valahogy kikerülni, mert ez az örökös stressz a lökött hapsi miatt csak árt az egészségednek. Teljesen feleslegesen teszed tönkre magad, ráadásul egy olyan pasiért aki hozzád meglehetősen öreg.

31/N

2009. dec. 29. 19:31
 8/9 A kérdező kommentje:

Arra nem beteg, hogy elmenjen dolgozni...Arra igen, hogy velem legyen.

Egyszer mikor beteg volt, csináltam neki teát. Kiöntötte, mert nem volt elég meleg...

2009. dec. 30. 09:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen csináltam ilyeneket,amikor szakítani akartam, de azt akartam, hogy a másik mondja ki
2009. dec. 30. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!