Aki kisfiút szeretne inkább, az miért szeretne kisfiut, és aki lányt szeretne gyermekéül az miért szeretne lányt? Mi szól melyik mellett?
Én jobban szeretnék kislányt. Azért, mert a páromnak már van egy kislánya, akit mi nevelünk, és a kiscsaj sajnos nagyon fiús. Ha lenne egy olyan tipikusan csajos, hosszúhajú, szoknyában járó, babázó kishúga, akkor talán ő is kicsit nőiesedne mellette.
Míg ha fiam lenne, akkor valószínűleg még fiúsabbá válna az öccse hatására.
"Pedig Te a leírásod alapján tipikus nő vagy, aki aláveti magát a patriarchális elvárásoknak és "tipikusnőzik" lenézve ezzel a saját nemét.
25/F"
Állati nagy tévedésben élsz! Én olyan nő vagyok, akit férfi soha ki nem tudna használni, mert nem vagyok tipikus nő ebben sem. Az egyenlőség híve vagyok, de a természetemnél fogva alapvetően ÉN vagyok az irányító típus. Párom pedig a legodaadóbb férfi a világon, nincs az a házimunka, amiben ne venne részt; ha dolgozom, megfőz, és kész ebéddel vár haza, nekem nem kell felkelnem éjszakai műszak után 3 óra alvás után, hogy ebédet rakjak le elé, meg hasonlók, amikről a kolléganőim számolnak be. Bármelyik nő összetehetné a két kis kezét, ha olyan párja lenne, mint az én vőlegényem!
Bár utálom a feministákat, közel sem jelenti azt, hogy én azt tartom, a nőnek be kell hódolnia egy férfinak. Csak épp a nők nem képesek megtalálni a NORMÁLIS egyensúlyt. Két véglet van jóformán, a feminista p***ák vagy a bármikor hülyére vehető naivák. Mindkét típust megvetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!