Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismerkedtem egy roma...

Megismerkedtem egy roma lánnyal, de szeretem most mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Az igazság az hogy nagyon szép lány, igazi cigány zenész családból. Tele vannak pénzel, de nagyon normálisak. Az apja vasszigort tart minden tekintetben. Viszont én félek az ítélkezés miatt, a szüleim miatt, a barátaim miatt.

Az érdekes, hogy a lány szülei sem nézik jó szemmel a párkapcsolatunkat. Szerintem nem azért mert "magyar" vagyok, csak ők is féltik a lányukat az atrocitástól talán.

2014. máj. 20. 10:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Nem làtok ebben roszat, ha TÉNYLEG rendes nö!
2014. máj. 20. 12:00
 12/15 Bence_ ***** válasza:
100%

Legyetek boldogok!

Egymásra figyeljetek. Te a lányra a lány meg rád. Külvilág maradjon kint. Ha lesz probléma akkor majd megoldjátok. De előre ne kreálj dolgokat, mi lesz ha..

Apuka is rugalmasabb lesz ha rájön, hogy boldog veled a lánya. Simán lehet, hogy csak félti, félti mint apa.

2014. máj. 20. 14:22
 13/15 anonim válasza:
19%
A Mága is putris cigányból lett újgazdag "művész"!!!
2014. máj. 21. 09:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Állj a szüleid elé és mond meg nekik. Ha pozitívan fogadják, és nem zavarnak el akkor viheted a lányt bemutatni. Ha viszont nem akkor gondolkodj el rajta megéri - e neked, szeretitek - e egymást annyira , hogy mind kettőtök családjával dacolva, mégis egymást válasszátok. Ha igen akkor teljes szívemből kívánom , hogy boldogok legyetek. Nekem van egy ismerősöm, igaz nem cigány lányt vett el , hanem azt akit szeretett , de az apja mást nézett ki neki. Őt kitagadták , de annyira hogy az apja halotti torjára se engedték be a testvérei és az anyja. Sosem tudta elfelejteni nekik. A legjobb barátom, nagyjából tudom min mehetett keresztül amikor születtek a gyerekei, vagy amikor beteg lett a felesége és a szülei testvérei nem voltak mellette.
2014. máj. 21. 19:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Elején óvatosan, aztán pár hónap után úgy is kiderül minden, ha még így is minden rendben köztetek akkor ne mással foglalkozzatok.
2014. máj. 21. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!