Lányok, csajok, hölgyek, asszonyok, NŐK! Miért mondja a párom az ágyban, hogy ha lesz pénzem, akkor szeretkezhetünk, addig nem!?
Annyit kell még hozzátennem, hogy idén (2009) júliusban becsődölt a vállalkozásom, azóta csak alkalmi munkáim voltak. Akkor amikor volt mit elköltenie, akkor észre sem vette, hogy naponta friss dolgokat vettem a hűtőbe, kapott netbookot, ékszereket, apróságokat ajándékba. Elvittem vacsorázni, havonta 1-4 alkalommal, havonta többször órákig vásárolgattunk. (Ti tudjátok a legjobban csajok, hogy meddig, és milyen kritikákkal tudtok vásárolgati) Türelmes voltam, és az is vagyok. A házimunkában az exférjável ellentétben, kiveszem a részem, reggel kávét kap az ágyba, elmegyek néha a melóhelyére elé, de mégis ezt kapom.
Szerintetek vessek véget a kapcsolatnak, vagy tudtok valami megoldást? Azért ezt nem vártam, és mi lehet még ebben a kapcsolatban így?
Csúnyán beszél velem, miközben én soha nem beszéltem vele így! Persze nem vagyok tökéletes, viszont én elfogadok mindenkit olyannak amilyen.
Azok a csajok akik megismertek azóta amióta vele vagyok, mindig azt mondják, hogy a jó pasiknak mindig kapcsolatuk van, vagy házasok.
Kérnék tanácsot, de nem siránkozom!
Szerintem nem veszítek semmit, hogy megkérdezem!
Hogy voltál képes ilyen nőt választani??? 34/N
Hagyd ott.
A házasság arról szól, hogy támogatjuk egymást, főleg akkor, ha baj van. A párod felfogása igen qrvás.
Úgy tűnik a párod jobban izgul a pénztárcádra, mint rád :(
Nekem ebből az jön le, hogy nincs oda érted, hogy finoman fogalmazzak. Hasonló kijelentésért én szakítanék... de az is lehet, hogy csak akkor, amikor már újra jól megy, hogy egy kicsit elgondolkozzon... néha szeretek betartani a bunkó embereknek.
Ezt 100%-osan komolyan mondta? Tényleg nem hajlandó semmire? Néha én is elejtek egy-egy ilyen poént, de azért a párom leveszi, hogy vicc és természetese utána be is bizonyítom....
Figyelj, ha a párodon látszik, hogy komolyan gondolja és nem hajlandó semmire, csak mert most em vagy olyan pénzes, azonnal dobd ki. Mert ezek szerint csak a pénzedért van veled és nem magad miatt.
De azért próbáld ezt tisztázni vele, hogy mennyire komoly vagy egyáltalán hogy is gondolja.
Ja, és ha szakításra kerülne a sor, nem engedném, hogy vigye magával a laptopot meg az ékszereket... Nem azért, mert sóher vagyok, csak ha eddig kihasznált, ne úgy távozzon már, hogy jól megszedte magát a szerelmeden...
Én Nő vagyok, és Nálunk fordítva történtek a dolgok. A férjem elhagyott amikor a jó fizető munkám elvesztettem.
Addig jól el volt amég mindenne megvolt, aztán mikor nem akkor jöttek a barátnők.Még szerencse hogy időben kiismertem. Amugy ha ilyen pasi vagy amilyennek leirtad, rengeteg jobb nőt fogsz találni, aki önmagadért szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!