Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan régimódi néhány...

Miért olyan régimódi néhány szülő?

Figyelt kérdés
Anya 50éves apa 51,én 16/L.Nem a legbizalmasabb velük a viszonyom,hat éves korom óta elváltak és anyuval élek,egyiküknek sincs új párja.Nem mennek sehová,nem ismerkednek senkivel,ideges típusok,anya nem is dolgozik,csak apu,de ő is keveset keres,és nagyon régimódi vagy nemtudom,de nagyon rossz a felfogásuk.Van egy nővérem és neki szoktam elmondani ha van barátom vagy valami olyasmi kialakul.Most ugy néz ki hogy ez tényleg komoly,én már voltam a barátomnál sokszor,és szeretném őt is meghívni hozzánk,de anyu nem nagyon örülne neki,sőt..Úgy érzem elkéne nekik mondani,hogy már félig felnőtt leszek és barátom van.Igazából semmit nem lehet velük megbeszélni,elvannak foglalva a saját problémájukkal.Apa azt hiszi hogy még mindig "apuci pici kislánya"vagyok,anya meg hagyjuk..:-S..Mit kezdjek ilyen szülőkkel?
2009. dec. 28. 20:15
1 2
 11/14 anonim válasza:

Látom milyen heves indulatos kis leányzó vagy. Hogyha felnősz és lesz egy kislányod (törekedj arra, hogy minnél később) akkor te fogod félteni a lányodat és ő lehet, hogy úgy ítél meg, hogy régimódi vagy. Egy nagyon jó tanács ülj le velük (hogyha megoldható hívd őket össze, hogyha nem akkor csak édesanyáddal) beszélgetni (komolyan asztalnál egymás szemében, ne úgy kabátfelvétel közben) és mond meg, hogy tudsz vigyázni magadra és nem lesz semmiféle veszély bemutatod a "párodat" neki, hogy adjál neki valamiféle biztonság érzetet. (Hogyha elsőre nem sikerül próbáld utána emlegetni a dolgot, halgatással nem sokra mész)

Ui.: szerencsére nekem is megadatott, hogy rendes körülmények között nőjek fel és sajnos nekem is elválltak a szüleim.

Üdv: 20:31-es

2009. dec. 28. 20:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egy nagyon kicsit. De mondjuk 10-20 év múlva is ezt mondanád? :D :D :D EM nem azt akarom mondani, h én most jaj istenem de szeretnék pasizni..... kicsit félreértetted XD
2009. dec. 28. 21:32
 13/14 anonim ***** válasza:
hanem csak annyi, h ha összejönne, akkor abban mi baj? Nem keresem a szerelmet, nem flörtölök senkivel...de ha "megtalál a szerelem", mind1 h mikor, akkor nem hiszem, h az lenne a főszempontom, h ők mit szólnak hozzá....
2009. dec. 28. 21:34
 14/14 A kérdező kommentje:
: D
2009. dec. 28. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!