Miért olyan régimódi néhány szülő?
mindenképp a kommunikáció a megoldás... De ha tényleg félsz a reakciótól, akkor tapogatózz... "Képzeld anyu! XY nak barátja van és tök jól együtt vannak... Azt hiszem most mutatta be a szüleinek."
Figyelj hogy hogyan reagál rá... Ha csak morog, hogy hát ilyen fiatalon azért nemkéne, vagy ilyesmi, az már egy kiindulási alap. Szedd össze az érveidet, hogy el tudd mondani, hogy miért és hogy.Készülj fel mindenre ;)
Nekem is ilyen szüleim vannak. :S Csak én 12 vagyok, anyu 49, apu 51, nem váltak el, és mindkettejük dolgozik.
Apu azthiszi, h én vagyok az ő egyetlen pici lánya, és mindig meg akar felelni az igényeimnek (jólvan, majd nem mindig :D)
Anyu meg hát... ő is szeret, csak azt hiszi, h a széltől is meg kell óvnia, különben mittomén mi lesz velem. :S
Meg azt mondogatja anyu, h ráér majd a pasizás akkor ha már 17-18 leszek. Hát :S erre most mit mondjak, mikor az osztályban már az összes lánynak 4-6 pasija volt, nem mondom, én nem akarok 12 évesen ilyen ri*anc lenni, de...
De nem én vagyok az egyetlen ilyen az osztályunkban... (egyik) legjobb barátnőmnek is ilyen az anyja... :D
Em hát én szüleim is elég idősek, meg a tieid is... és akiknek fiatalabbak a szüleik azoknak általában mindent megengednek (de annak a bizonyos (egyik) legjobb barátnőmnek az anyja 35 éves, szal nem mindig. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!