Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan régimódi néhány...

Miért olyan régimódi néhány szülő?

Figyelt kérdés
Anya 50éves apa 51,én 16/L.Nem a legbizalmasabb velük a viszonyom,hat éves korom óta elváltak és anyuval élek,egyiküknek sincs új párja.Nem mennek sehová,nem ismerkednek senkivel,ideges típusok,anya nem is dolgozik,csak apu,de ő is keveset keres,és nagyon régimódi vagy nemtudom,de nagyon rossz a felfogásuk.Van egy nővérem és neki szoktam elmondani ha van barátom vagy valami olyasmi kialakul.Most ugy néz ki hogy ez tényleg komoly,én már voltam a barátomnál sokszor,és szeretném őt is meghívni hozzánk,de anyu nem nagyon örülne neki,sőt..Úgy érzem elkéne nekik mondani,hogy már félig felnőtt leszek és barátom van.Igazából semmit nem lehet velük megbeszélni,elvannak foglalva a saját problémájukkal.Apa azt hiszi hogy még mindig "apuci pici kislánya"vagyok,anya meg hagyjuk..:-S..Mit kezdjek ilyen szülőkkel?
2009. dec. 28. 20:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
beszélj velük. olyan nincs, hogy nem lehet. leülsz vele szembe, hogy "anya, ezt és ezt akarom mondani...", hidd el, nem fog felállni és otthagyni.
2009. dec. 28. 20:17
 2/14 anonim ***** válasza:
80%

mindenképp a kommunikáció a megoldás... De ha tényleg félsz a reakciótól, akkor tapogatózz... "Képzeld anyu! XY nak barátja van és tök jól együtt vannak... Azt hiszem most mutatta be a szüleinek."

Figyelj hogy hogyan reagál rá... Ha csak morog, hogy hát ilyen fiatalon azért nemkéne, vagy ilyesmi, az már egy kiindulási alap. Szedd össze az érveidet, hogy el tudd mondani, hogy miért és hogy.Készülj fel mindenre ;)

2009. dec. 28. 20:23
 3/14 A kérdező kommentje:
Ez rondán fog hangzani,de az én anyám egy házisárkány xd de szeretem,csak olyan ..nemtudom.....én azt is kinézem belőle hogy amiért nekiévek óta nincs senkije ugy érzi hogy nem is lehet,és ha neki nem lehet,akkor nekem minek kéne? nagyon félek ettől..
2009. dec. 28. 20:26
 4/14 A kérdező kommentje:
Anya nagyon bevan gyöpösödve..Jó lenne ha nem lene ilyen!
2009. dec. 28. 20:27
 5/14 anonim válasza:
19%
Nem ők a régimódiak hanem tevagy túl modern (nézőpont kérdése). Ezen még nem gondolkoztál ? Ja és , hogy mit kezdj... örülj, hogy van neked ilyen szüleid és nem egy árvaotthonban dekkolsz...
2009. dec. 28. 20:31
 6/14 A kérdező kommentje:
Kedves 20:31....lehet hogy te ott dekkolsz,akkor őszintén sajnálom.Nem arról van szó hogy nem örülök a szüleimnek,igenis nagyon szeretem őket,meg tisztelem is őket,és a magam módján bárhogy is de próbálom vissza adni nekik azt amit tőlük kapok!Nem vagyok túl modern,csak annyi hogy szeretném ha megértenének majd ha megmondom nekik hogy van valaki aki ugyanugy fontos mint ők!
2009. dec. 28. 20:36
 7/14 anonim ***** válasza:
22%
Elég baj,hogy a szülők többsége nem ilyen régimódi.Azért próbálj meg beszélni vele.Ha anyukád nem dolgozik,akkor miből éltek és Ő mit csinál otthon?
2009. dec. 28. 20:37
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen szüleim vannak. :S Csak én 12 vagyok, anyu 49, apu 51, nem váltak el, és mindkettejük dolgozik.

Apu azthiszi, h én vagyok az ő egyetlen pici lánya, és mindig meg akar felelni az igényeimnek (jólvan, majd nem mindig :D)

Anyu meg hát... ő is szeret, csak azt hiszi, h a széltől is meg kell óvnia, különben mittomén mi lesz velem. :S

Meg azt mondogatja anyu, h ráér majd a pasizás akkor ha már 17-18 leszek. Hát :S erre most mit mondjak, mikor az osztályban már az összes lánynak 4-6 pasija volt, nem mondom, én nem akarok 12 évesen ilyen ri*anc lenni, de...

De nem én vagyok az egyetlen ilyen az osztályunkban... (egyik) legjobb barátnőmnek is ilyen az anyja... :D

Em hát én szüleim is elég idősek, meg a tieid is... és akiknek fiatalabbak a szüleik azoknak általában mindent megengednek (de annak a bizonyos (egyik) legjobb barátnőmnek az anyja 35 éves, szal nem mindig. :))

2009. dec. 28. 20:38
 9/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lenne jó ha aszülők enyire belennének álva....Nemtudom a ti szüleitek milyenek.Az a baj hogy mindegyik egyedül van,nem is próbálnak társat,vagy barátot keresni,nem mennek sehová sem,csak otthon ülnek,illetve apu dolgozik.
2009. dec. 28. 20:38
 10/14 A kérdező kommentje:
hát a 12 évesnél még megértem xd,én azért kicsit idősebb vagyok tőled : )
2009. dec. 28. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!