No hát én pont itt találtam meg a férjem! :) Én 32 voltam akkor, Ő 30. Nem tudom Te mennyi vagy. Mitől megalázó? A legegyszerűbb ismerkedési forma. Nem mindenki jár el szórakozni, társaságba, barátokkal stb. Szerintem az utcán való ismerkedés megalázóbb.
2009. dec. 28. 19:02
13/29 A kérdező kommentje:
Csak arra gondoltam, hogy nem mindig van lehetőségem/bátorságom élőben ismerkedni a lányokkal, és, ezért mi lenne ha "két szálon futna" a dolog. Remélem érthető mire gondolok?:)
2009. dec. 28. 19:04
14/29 anonim válasza:
Őszintén szólva és is fent vagyok ezen az oldalon.Sokra én sem tartottam.Volt egy sréc akivel megismerkedtem találkoztam is vele.Jól kijöttünk.És jól átvert.Miatta sok hülyeséget csináltam.Én őszintén szólva elgondolkodnék.Már nem is látogatom az oldalt.17/N
2009. dec. 28. 19:07
15/29 anonim válasza:
Miért nem próbálod ki iwiw-en a Csajok és Pasik-at? Barátnőm ott ismerte meg a párját, bár még csak két hónapja vannak együtt, nagyon aranyosak. Én is interneten ismertem meg a párom, 2 éve vagyunk együtt. Szóval nem csak elrettentő példák vannak.
Viszont annál inkább oda kell figyelni.
2009. dec. 28. 19:07
16/29 A kérdező kommentje:
Csajok és Pasik? Na azt már nem!:D
2009. dec. 28. 19:09
17/29 anonim válasza:
Egyszer valahol azt olvastam,hogy ezeken az oldalakon azért nem sikerül 90 %-ban a párkeresés, mert mindenki várja a még jobbat..... És ez tényleg így van...
2009. dec. 28. 19:13
18/29 anonim válasza:
Én a love.hu-n vagyok regisztrálva, írt pár normális srác, de aztán nem úgy alakultak a dolgok. Igazából a találkozásoktól félek..
Van ott amúgy mindenféle ember, ahogy a való életben is. És azért egy levélből sok mindent le lehet szűrni...
Ha fenntartásaid vannak, akkor szerintem esélytelen, mert valahogy eleve kifogásokat fogsz gyártani. De mindenki a saját tetteiből tanulhat :)
25L
2009. dec. 28. 19:13
19/29 anonim válasza:
Pedig az a tuti; nyugodtan nyomj igent (névvel!) minél több csajra, aztán ha valaki visszajelez, hogy tetszel, már el is kezdhettek ismerkedni. :)
A emgfelelő alapok már meg is vannak.
Veszíthetsz bármit is?
2009. dec. 28. 19:14
20/29 anonim válasza:
Én nem ítélem el a neten ismerkedést, régen én is ismerkedtem ott.És kötöttem barátságokat is, volt kapcsolatom is belőle. Egyszer regisztráltam Love.hu-ra de az az oldal tényleg megalázó (bár fiúknak lehet nem),de mivel én lány vagyok,kiraktam egy átlagos képet és naponta sok üzentet kaptam egészen kedvestől a perverzeken át. Inkább ilyen szexpartner kereső oldal szerintem.DE egy próbát megér.;) Sok sikert! És bátran ismerkedj élőben is. Gondolj arra hogy nincs mit veszítened...:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!