Mit tegyek az alkoholista anyámmal?
Szerencsére csak hétvégén (péntek-szombat) iszik és amikor nem kell mennie dolgozni.. annyira égőnek érzem a barátaim eőltt stb :( ja és karácsonykor is iszik...
L/16
Szia,
Én 27 éves vagyok, és nekem is alkoholista volt az anyám. Viszont négy éve nem iszik. Úgy nőttem fel, hogy állandóan azt láttam, hogy be van rúgva. Nem kívánom senkinek. A mostani eszemmel tudod mit csináltam volna? Elmennék a család segítőbe, és elmondanám, hogy anyám milyen. Lehet, hogy ha meg fenyegetnék,hogy elveszíthet téged, akkor abba hagyná az ivást. Az én anyámnak is sikerült. Hozzá tenném, azóta nagyon jó a kapcsolatunk és megbocsájtottam neki. De ha a homokba dugod a fejed, akkor ez lesz mindig.
második vagyok, bocsi hogy csak most válaszolok.
nem csinálok vele semmit. nem akarom nagyon terrorizálni hogy ne legyen önző mert nem akarom hogy ezáltal mégrosszabb legyen neki. már beszéltünk vele apuval de semmi változás. ha nagyon gázos a helyzet akkor erőszakkal szanatóriumba kell vinni az anyukádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!