Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyának?

Hogy mondjam el anyának?

Figyelt kérdés
Arról van szó h 16 éves lány vagyok és anyukámnak h mondjam el h van barátom?...:D
2009. dec. 28. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ehez tudni kéne,hoyg milyen a viszonyotok,de jó taktika,ha leülsz vele beszélgetni és elkezded kérdezgetni,hogy anno ő mikor kezdett járni valakivel. Aztán elmondod,hogy megismerkedtél egy fiúval és jártok. 16 évesen már normális dolog,ugyhogy valószínű számít rá.
2009. dec. 28. 15:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Anya, mikor hívhatom el a barátomat hozzánk? Szeretném bemutatni neked.
2009. dec. 28. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért félsz ennyire elmondani? Nagyon jó ötlet az első, hogy úgy vesd fel, hogy őt kérdezgeted! Bár peched van, ha neki mondjuk 22 évesen volt először... De szerintem akkor is nyugodtan mondd el! Sokkal jobb, mintha meglát Benneteket az utcán! Akkor rosszul esne neki, hogy nem bíztál meg benne.
2009. dec. 28. 16:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igazábol nem nagyon szoktam vele pasikról beszélni...de megprobálom...és köszi a válaszokat...:)
2009. dec. 28. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!