18 evés vagyok, annyira vágyom egy gyerekre. Miért van ez? Beteges?
ilyen korban szerintem ez a lányoknál gyakori
ha van stabil kapcsolat, egzisztencia, miért ne?
de ezek kellenek egy gyerekhez
Én meg az ellentéted vagyok. 20 éves, és nem érzek vágyat rá, semmi pozitív érzést nem váltanak ki belőlem.
Ezzel azt akarom mondani, hogy nem vagyunk egyformák. Nem beteges, ahogy az enyém se, szóval nyugi. :)
Esetleg nem lehet, hogy rossz életed van? Mert arra szokták mondani, hogy azért akar gyereket, hogy megcsinálja a saját jó családját és megadjon mindent a gyereknek, amit ő nem kapott meg. (szeretetre gondoltam, nem tárgyi dolgokra)
Addig is tanulj, ez a legfontosabb, utána dolgozz, legyen majd jó családi háttere, hogy boldog, kiegyensúlyozott szülő legyél. :)
Addig maradj a képeknél, más gyerekeinél, ha van, és tervezz, mit, hogyan szeretnél majd. :)
Én is 16 éves korom óta vágyom babára. 20 éves vagyok és szülésznőnek illetve csecsemő és gyermekápolónak tanulok. Szerinted hogyan érzem magam? :)
De már le lett tárgyalva a párommal, hogy kb mikor vágunk bele a babaprojektbe. Türelmes vagyok.
nem, nagyon jó családom van, mindent megkapok ami kell nekem úgy szeretet szintjen mint anyagi szinten.
Tudom, hogy nemnormális dolog 18 evésen gyereket csinálni de vágyom rá!
25 evés korom előtt, ha normálisan gondolkodok nem is szeretnek. Addig elvégzem az egyetemet és lesz munkám, remélhetőleg állasom és pasim is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!