Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

ÉN egy 32 éves , 3 gyerekes, férjezett anyuka vagyok. Van egy bátyám aki 44 éves és 2 éve elvált apuka. A gyerekei már nagyok,

Valamelyik nap átjött anyukám, hogy segítsek neki az egyik közösségi oldalon valamit, mert Ő nem ért hozzá. Be léptem a fiókjába, és meg is csináltuk amit kért. Az nap délután én is be akartam lépni a saját oldalamra, de mivel előtte nem jelentkeztem ki véletlen az anyukám fiókjából, így automatikusan oda adott be. Nem is vettem észre, láttam van levelem, gondoltam meg is nézem. Pont egy olyan beszélgetésbe csöppentem bele amit lehet nem kellett volna elolvasnom. Anyukám és a bátyám beszélgetése volt amiben kiderült ,hogy anyukám fizeti a bátyám viz, villany, gáz,...stb számláit. Most vett a bátyámnak egy nyomtatót 20 000 ért, télen vett neki tüzifát 120 mázsát, én is kaptam de csak 5-öt. Elromlott a tesóm kazánja, azt is édesanyám vett neki 250 000 ft- ért hitelből. Mikró sütőt kapott, mosogató gépet, .... és még sok mást ami nem volt leírva. Nekem ez elég rosszul esett, mert mikor nincs pénze édesanyámnak hozzám jön pénzt kérni. Mindig meg szokta adni, meg szívesen is adom. Mindig is így volt, ha anyukám osztalékot kapott a tesóm már ott volt. És csak titkolóznak előttem. Nem sajnálom a tesómtól, csak az bánt, hogy anyu kinyalja a seggét, minden nap főz rá, sőt mosógépe elromlott ő mosott rá, hozzám hordta a ruháit ,hogy vasaljam, aztán vett neki mosógépet is, és hozzám jön ha baja van.

Nem tudom mi tévő legyek, szóljak-e neki , mert szívem szerint elmondanám hogy tudok mindenről, de akkor kiderül, hogy elolvastam a levelüket. Azt pedig nagyon szégyenlem, de mikor bele olvastam már nem bírtam abba hagyni az idegességtől. Mi tévő legyek??

2014. máj. 14. 10:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy fáj, hogy ekkora különbséget tesz közöttetek, még ha te nem is várod el, hogy pénzeljen.

Nálunk is volt ilyen, mamám a fiát támogatta, végén ráment a lakása. Anyukád egyébként meg is érdemli (már bocsi), csak sajnos rajtad fog csattanni a végén, mert ha bajba kerül te fogod kiszedni onnan, mert te lelkiismeretes vagy.

Nem hiszem, hogy magadban tudod tartani, mert egyszer robbanni fogsz.

Anyukáddal kellene beszélned, vagy mindkettejükkel egyszerre.

Jobb lenne sógor keresztapának. Barátnő meg mit képzel? Meg a tesód is?

2014. máj. 14. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Hányadékok,már bocs.

Sokkal kisebb az a probléma,h te véletlenül ezt elolvastad,mint,amit ezek csinálnak a hátad mögött.

Nálunk tudod mi volt régen,én sokkal rosszabb anyagi helyzetben voltam,mint ők és még úgy is hozzám jöttek kunyerálni az anyám és az agyon kényeztetett fiú tesóm,hogy adjam ezt azt.

Mostanra már megszüntettem velük a kapcsolatot,mert,amit már megengedtek maguknak nem lehetett lenyelni,te is tedd ezt.44 éves és,mint egy hülyegyerek olyan a szintje...

2014. máj. 14. 22:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 11-essel,szerintem össze kéne őket hívni és szembesíteni.De ne úgy,hogy te elolvastad a dolgot,hanem rákérdezned,miből is vett nyomtatót ezt,azt,amazt és ehhez képest te?

Akkor szembesül avval,hogy egyáltalán hazudnak e neked...

2014. máj. 14. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!