Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS fel akarnak kérni kereszts...

SOS fel akarnak kérni keresztszülőnek?

Figyelt kérdés

Van a szomszédban egy baráti pár, akikkel néha összejárunk. Nekik most született a 3. baba, nekünk egy kisfiunk van. Jóban vagyunk, de nem tartoznak a nagyon szűk barátaink közé, kb. 2 havonta futunk össze egy vacsorára.

Tegnap hívtak,hogy ma szeretnének átjönni, úgy,hogy mindketten itthon legyünk, és a kicsivel kapcsolatban akarnak kérdezni valamit. A férjem még rá is kérdezett,hogy ugye nincs baj, de mondták,hogy nincs. Nekem ebből az jött le,hogy esetleg meg szeretnének kérni keresztszülőnek. Azt tudom,hogy a rokoni kapcsolatokkal hadilábon állnak és barátaik sem nagyon vannak.

Viszont bármilyen megtisztelő, elég nagy felelősség is a feladat. Ráadásul még egyikünk testvérének sincs gyereke, és nekik szerettünk volna keresztszüleik lenni. Ha valóban ezért jönnek, hogy lehet úgy visszautasítani a felkérést, hogy ne legyen belőle sértődés. Tényleg nem értem,hogy hogy jutottunk mi eszükbe.

A férjem mondta,hogy mivel ő még nincs megkeresztelve, szerinte nem is lehetne keresztszülő. Ha ezt mondjuk talán kevésbé tűnik visszautasítónak!

Ötletek?

2014. máj. 14. 06:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
51%
Na? Felkertek h "kereszteld meg a gyerekuket"?
2014. máj. 15. 17:52
 22/23 A kérdező kommentje:

Most van az,hogy a pofánkról ég a bőr!

Azért jöttek,hogy meghívjanak a keresztelőre! Ilyenkor úgy szégyellem magam!

De tényleg mindenből arra következtettünk,hogy a keresztelőről lesz szó, és hát végül is arról volt szó!

2014. máj. 16. 05:15
 23/23 anonim ***** válasza:
58%

:D

14-es voltam.... :)

(rátapintottam a lényegre, és mégis 40 %-os a válaszom, nem mintha érdekelne, de minősíti a GYK-n értékelőket..., asszem, hanyagolom egy ideig)

2014. máj. 16. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!