Szerintetek helyes volt, hogy elengedtük külföldre?
Nálunk lazán fogták fel. Bár igazán én már 16 évesen, hülyén fog hangzani elhiszem, de elég érett voltam. (Anyám halála miatt lettem ilyen, mert apám elég gyerekes.)
16 évesen jöttem össze a mostani párommal, ennek 4 éve. Egymásnál aludtunk minden hétvégén, külföldre nem mentünk, de a nagymamája mindig mondta, hogy mehetnénk már.
A lényeg, hogy van ott felnőtt, aki figyel rájuk. Nem hiszem, hogy bajba sodorná őt/őket. Más a felfogása, mint neked, de biztos, hogy az első a gyerek, és nem lesz baj.
Azért megkérném a lányod, hogy szedjen gyógyszert, vagy legyen valami védekezés, mert ha ott alszik, akkor biztos több minden is történhet.
Nem vagy konzervatív, mert végül is nem láncolod le, csak aggódsz, ami természetes.
"De az apjával szemben így is én vagyok a szigorúbb,engem utáljon meg?"
Azért mégis csak szólni kellene, ha valamit nagyon rossznak látsz. Még a végén kiderül, hogy a gyereked irányít...ha megbeszéltek mindent és ismeri a korlátokat (amelyek kellenek azért), akkor nem fog megutálni.
Első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!