En idegbeteg vagyok? Vagy leszek?
tiszta ideg vagyok pedig nincs ra okom, delelott volt csak mert a parom felhuzott, es szet tortem a taviranyitot es a szamitogepbe 2 rugtam, es kicsit eltorott.
erzem most is hogy tiszta ideg vagyok pedig mar aludtam is ra. Ez azota van igy miota tobbet veszekszunk. multok az illatositot vagtam utanna mert csunyan beszelt velem.
kicsit felek h bekattanok komolyan
Azért gépbe rugdosni, illatosítót dobálni, stb. már nem pusztán gőz kieresztése..
tényleg keress fel egy pszichológus, mert nagyobb gond is lehet, kárt teszel valakiben,vagy magadban,utána majd leshetsz..
Cseréld le a párodat,egyből nem leszel ilyen ideges.
Ne várd meg,amíg tényleg megbetegszel.Nincs az a frankó kapcsolat,ami megérné.Ez meg nyilván már nem is frankó.
soha nem csinaltam ilyet gyerekkoeomban. Sot en ha mondhatom szinte "mintagyerek voltam"
amikor az illatosito repult akkor repult meg utanna egy rama margarin is, mivel epp akkor jottunk a boltbol es akkor pakoltam el amiket vettunk. a parom ekkor reszeg volt, mergemben azt kivantam h "hánynad ossze magad" es ra 1 orara mindent kihanyt.
Mindenképpen lépjél ki ebből a kapcsolatból.Tönkre fogsz menni idegileg,és akkor majd tényleg rohangálhatsz a dilidokihoz gyógyszerért.Nem ér annyit az egész.
Az én párom is ivott,itt is repült minden,ami a kezem ügyébe került.Nem érte meg,hogy rápazaroltam az éveket,nem beszélve arról,hogy mennyi drága dolgot tettem tönkre( az idegeimen kívül),amiért keményen megdolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!