Hahó férfiak, megmagyaráznátok ezt Nekem?
Figyelt kérdés
Egyre többször olvasom itt azt, hogy elhagyott a párom, mert kiszeretett belőlem, vagy már nem ugy szeret mint rég, Engem is igy hagytak el,és mikor karácsaonykor találkoztunk, megint azt mondta, hogy azért Ő szeret Engem.Na ilyenkor mi van? Mit jelent ez Nálatok? Sok kérdező, akik ebben a helyzetben vannak, reménykedik az ujrakezdésben ( amugy Én is ),és Senki sem érti, mit is jelent ez Nálatok? Sokat segítanétek Nekem és a sorstársaimnak, ha ezt megmagyaráznátok! Köszike2009. dec. 27. 15:02
11/14 anonim válasza:
Egyszer én is megkaptam ezt. Szeret, mint barátot, mert az életének része vagy vagy voltál. Ez olyan mintha a tesód mondja. Szeret azért mert kedves voltál vele, mert ott voltál mellette. Szeret és nem akar megbántani azzal, hogy elhagy, de azzal sem hogy melletted marad és másra vágyik. Ezért végül is választja valamelyiket, de igazából az lenne a legjobb, ha te engednéd el magadtól. Én megtettem, és nagyon jó döntés volt.
31/N
12/14 anonim válasza:
szerintem nem erdemes remenykedni. ha a pasi szeretne akkor most veled lenne. csak azert mondja, hogy kicsit felmentse magat azert mert elhagyott. es mivel neki ez nem jelent semmit ezert konnyen kimondja.
13/14 A kérdező kommentje:
16.35-ösnek nagyon köszönöm, Én is elengedtem, bár most nagyon szenvedek. Talán idővel jobb lesz. Amugy rengeteg ujrakezdésről is olvastam itt :)), persze tudom, ezek mind más történetek. Mindenkinek kösz a választ!
2009. dec. 27. 18:30
14/14 anonim válasza:
A csúnya valóság az sajnos hogy ezzel akar téged vésztartaléknak használni. Ló nincs jó a szamár elv. 33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!