Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hahó férfiak, megmagyaráznátok...

Hahó férfiak, megmagyaráznátok ezt Nekem?

Figyelt kérdés
Egyre többször olvasom itt azt, hogy elhagyott a párom, mert kiszeretett belőlem, vagy már nem ugy szeret mint rég, Engem is igy hagytak el,és mikor karácsaonykor találkoztunk, megint azt mondta, hogy azért Ő szeret Engem.Na ilyenkor mi van? Mit jelent ez Nálatok? Sok kérdező, akik ebben a helyzetben vannak, reménykedik az ujrakezdésben ( amugy Én is ),és Senki sem érti, mit is jelent ez Nálatok? Sokat segítanétek Nekem és a sorstársaimnak, ha ezt megmagyaráznátok! Köszike
2009. dec. 27. 15:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok jelentése van a szeretleknek..

Szeretlek - de mást is akarok.

Szeretlek - de még nem akarom lekötni magam.

Szeretlek - de még nem vagyok elég érett egy komoly kapcsolathoz, mindegy hány éves vagyok.

Szeretlek - téged is.

Szeretlek - de összezavarodtam, mert megismerkedtem egy másik lánnyal.

Szeretlek - de elhagytalak, most csak azért mondom, mert a kapcsolat nem jött össze és veled nem volt gond..

2009. dec. 27. 15:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az IS-en van a hangsúly ! Te is beleférnél a háremébe. De neked sajnos nem így kell. Hűséges és megfelelő eltartóképességgel rendelkező férfit akarsz a leendő családodnak...
2009. dec. 27. 15:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
De a férfiakban miért nincs annyi h a mondatot végig is mondják, nem csak azt h SZERETLEK!!!!
2009. dec. 27. 15:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
amugy szerintem abban van a legnagyobb gaz,hogy:"azert"! szeretlek:-S nekem is mondtam mar ezt a parom es mondtam jneki,hogyha csak azert akkor inkabb ne is mondja nekem, mert akkor semmit nem jelent!!!!ez olyan,mint a torta hab nelkul, vagy a csok szerelem nelkul!
2009. dec. 27. 15:18
 5/14 anonim ***** válasza:
82%

Olvasd el Csernusnak a Férfi c. könyvét

abból minden igazságot megtudsz a pasikról.:-)

2009. dec. 27. 15:24
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Azt jelenti: "azért" még emberileg szeretlek... bocs:(
2009. dec. 27. 15:28
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

tudjátok miért csalódnak annyit az emberek? akár férfiak, akár nők. mert nem jó emberismerők. kiadják magukat az első szembejövőnek, mert már annyira vágynak egy kis szeretetre. a másik pedig szépen kihasználja...

velem még nem történt ilyen, mert általában tudtam, hogy kivel érdemes szóba állnom, és kivel nem...

az újrakezdésben pedig felesleges reménykedni...

2009. dec. 27. 15:30
 8/14 anonim ***** válasza:
48%
Miért nem attól az egytől kérsz konkrét választ, miért kell,hogy vadidegenek itt találgassanak és kombináljanak neked?
2009. dec. 27. 15:32
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
15.30-nak tökéltesen igaza van !!
2009. dec. 27. 15:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó idegentől tanácsot kérni, többek között a "tisztán" látás miatt. Segít más szemszögből is látni a dolgokat.

Egyébként teljesen igazad van.

2009. dec. 27. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!