Szerintetek hova kellene menni egy ideális nászútra? 13/L
Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 15:34
1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi,de nem ide akartam írni!
2014. máj. 3. 15:36
3/10 anonim válasza:
13 évesen? :)
Nászútra mehettek akárhová!!!lehet ez akár balaton,lehet akár Kréta...
Én személy szerint görögországba mennék ki egy csodálatos kis félszigetre ,vagy horvátország,vagy olyan helyre mennék ahol még nem voltam,mondjuk török tengerpart...
4/10 anonim válasza:
Még ráérsz kigondolni, ez szerintem csak a pár döntése, a saját személyiségük alapján.
5/10 anonim válasza:
13 évesen ez foglakoztat? o_O
Szerintem valamilyen kisebb, nyugodt helyre. A legjobb (bár leg elcsépeltebb) egy kis sziget lenne, bungalókkal, kilátással a tengerre. Persze mindenkinek más, van aki inkább a hegyekbe megy vagy valahová máshová. De ez az anyagiaktól is függ.
U.I. Ismerek olyat is, akik bejárták egész Amerikát egy lakókocsival:)
6/10 A kérdező kommentje:
Nem lesz semmilyen nászút!!
Csak ASK.fm kérdés volt:)
2014. máj. 3. 15:41
7/10 anonim válasza:
Én Miamiba vagy Hawaiira mennék szívesen. De a legfontosabb az hogy, azzal legyek ott, akit szeretek. :)
8/10 anonim válasza:
Hát eléggé félrenézhettél valamit ha askról idejutottál..:D
9/10 anonim válasza:
minek írtad egy ask.fm kérdés mellé, hogy 13/L?
10/10 anonim válasza:
13 évesen a Holdra, és retúrjegy nélkül. Te liba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!