Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hallottatok már ilyen pofátlan...

Hallottatok már ilyen pofátlan, gerinctelen emberről?

Figyelt kérdés
14 éve vagyunk házasok, 2 kiskorú gyermek van. Az utóbbi időben nem volt túl jó a kapcsolatunk, de melyik házasságban nincsenek problémák. Mindig mondta, hogy szeret, de nem éreztette. Kb 3hete a férjem elkezdett kimaradozni éjszakára, semmit nem mondott, én meg rákérdeztem tréfásan: az XY-nak udvarolsz? Erre ő: igen, és elkezdett dicsekedni a szeretőjével NEKEM a feleségének! Mintha a haverjának mesélte volna, hogy mennyire tetszik neki, milyen jól összeillenek, stb, stb. Azt hittem a föld megnyílik alattam! Eltudjátok ezt képzelni, nők, asszonyok? Azóta majdnem mindennap megy a lotyójához, ha nem akkor le sem száll a telefonról, msn-ről. Háttérképnek is a lotyóját tette ki, a gyerekek meg látják ezt. Mindezt teljesen természetesen csinálja előttünk, a közös lakásban. Dühömben majd fel tudnék robbanni, hogy ennyire megaláz. Elköltözék, ha lenne rá pénzem, de sajnos nincs. Kizárjam a lakásból? Megtehetem? Mit tegyek?
2009. dec. 25. 20:03
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez igaz, ami írsz, akkor nyilvánvaló, hogy nem sokra tart téged.Azért erre utaló jelek nem voltak?Úgy értem mindig tisztelettel bánt veled?Sosem érezted, hogy "lenéz", vagy nem tart alkalmasnak valamire?

Szerintem is keress fel egy ügyvédet,és váljatok el.De vigyázz, bármit is mondasz a férjednek, azt ugyanúgy ellened tudja fordítani.Úgyhogy a bosszúból jött tanácsokat jobb ha elfelejted.Most neked kell OKOSnak lenni.A gyerekek legyen a szemed előtt.Semmiképp ne veszekedj az apjukkal előttük.Felesleges a pasizás is, ezek hülyeségek.De írd meg lécci, mi a lakásviszony,kié, vannak-e rokonaid, stb.Kicsit több info kell!

2009. dec. 26. 14:54
 32/35 anonim ***** válasza:
80%

Jól megverném az uradat is, meg a nőjét is. Ja, és soha viszont nem látás gyerekek+lakás. Ha nincs otthon, akkor mentsd le a gépéről a dolgokat; beszélgetéseket, képeket, mindent! A bíróságon remekül fog bizonyítékként szolgálni!

Még mielőtt v.ki megkérdezné: NEM, NEM VAGYOK KGB ÜGYNÖK!

2009. dec. 26. 19:08
 33/35 anonim ***** válasza:
90%
Tönkretenném a cuccait >:) Vagy eladnám őket vaterán.
2009. dec. 26. 20:30
 34/35 anonim ***** válasza:
37%

19:08

te hol élsz, hogy ilyen szavakat használsz, hogy: urad?? :D

60 évvel ezelőtt?

azt nem érdemli meg egyik férfi sem, hogy ne lássa többé a gyerekeit, csak mert a feleségével jól elbánt.

ha a gyerekeivel viszonylag normálisan viselkedik, akkor támogatni kéne minden volt feleségnek a láthatást.

2009. dec. 26. 21:43
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

21:43-as!

Szerinted egy ilyen ember, aki így viselkedik a feleségével, megérdemli, hogy láthassa a gyerekeit? Ha annyira érdeklik őt, akkor miért tette ki háttérképnek a szeretőjét? Nem is kicsit ellentétes a dolog!

2009. dec. 27. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!