Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hallottatok már ilyen pofátlan...

Hallottatok már ilyen pofátlan, gerinctelen emberről?

Figyelt kérdés
14 éve vagyunk házasok, 2 kiskorú gyermek van. Az utóbbi időben nem volt túl jó a kapcsolatunk, de melyik házasságban nincsenek problémák. Mindig mondta, hogy szeret, de nem éreztette. Kb 3hete a férjem elkezdett kimaradozni éjszakára, semmit nem mondott, én meg rákérdeztem tréfásan: az XY-nak udvarolsz? Erre ő: igen, és elkezdett dicsekedni a szeretőjével NEKEM a feleségének! Mintha a haverjának mesélte volna, hogy mennyire tetszik neki, milyen jól összeillenek, stb, stb. Azt hittem a föld megnyílik alattam! Eltudjátok ezt képzelni, nők, asszonyok? Azóta majdnem mindennap megy a lotyójához, ha nem akkor le sem száll a telefonról, msn-ről. Háttérképnek is a lotyóját tette ki, a gyerekek meg látják ezt. Mindezt teljesen természetesen csinálja előttünk, a közös lakásban. Dühömben majd fel tudnék robbanni, hogy ennyire megaláz. Elköltözék, ha lenne rá pénzem, de sajnos nincs. Kizárjam a lakásból? Megtehetem? Mit tegyek?
2009. dec. 25. 20:03
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
93%
Ha ismered az illető XY-ont,miért nem beszélgetsz el vele,már csak azért is,hogy tudja kiktől veszi el a családfőt,ha lehet az ilyen férfit annak nevezni!?Egyszer én is eltrécseltem a férjemre akaszkodó hölgyeménnyel és közöltem vele,ha nem fér a bugyijába legközelebb a férjét fogom felvilágosítani az sms-ekről.Azt mondta,hogy tud a férje róla és ne fenyegessem.Amit utána mondtam inkább nem írom le,de azóta nem írogat.
2009. dec. 25. 20:52
 12/35 A kérdező kommentje:

Egy szalmaszálat sem teszek keresztbe egy ilyen emberért ezután, nemhogy még a lotyó előtt is megalázkodjak.

Hogy lehet túlélni ezt az időszakot? Halgassak, mintha észre sem venném? Veszekedjek, hátha megunja és elköltözik? Csináljak úgy mintha nem érdekelne, és játszam el, hogy nekem is van valakim? De ezt hamar kiszúrja, mert nem megyek sehova, nem hagyom itthon a gyerekeket magukra, és ha rájön, szánalmasnak fog tartani ezért. Járt már valaki hasonló cipőben?

2009. dec. 25. 21:05
 13/35 anonim ***** válasza:
89%

Én nem voltam még (?) ilyen helyzetben, pontosan az ilyen ro.hadékok miatt nem mentem még férjhez, mint a Te férjed. De ez más tészta.

Én azt hiszem a helyedben higgadtan megbeszélném vele (legalább Te maradj a földön, ha már ő enynire elszállt...) hogy válást akarsz. Ha akar és az új nő is vállalja, akkor költözzön hozzá, vagy ha nem megy akkro kénytelen leszel egy tető alatt élni vele, amíg a vagyonmegosztás le nem záródik és a válást ki nem mondják. Addig próbálj úgy élni mellette, mintha egy ismerőssel osztoznál a kérón. :-/

Ilyen pasik vannak.. örülj, h megszabadulsz tőle. Majd a csaja is rájön.

Tarts ki

30/l

2009. dec. 25. 21:13
 14/35 anonim válasza:
92%
20.52 vagyok.Véletlenül sem azt akartam írni,hogy alázkodj meg eszedbe se jusson csak tudja a maca ,hogy te is létezel és megvan a véleményed róla.Nincs barátnőd aki írogathatna egy férfi név alatt?
2009. dec. 25. 21:25
 15/35 anonim ***** válasza:
92%

Nos, nem irigyellek, ezek szerint nem Boldog a Karácsonyod. De nőben is van aki pont ilyen szemét.

Ha nem tudod vele ezt megbeszélni, akkor válni tudsz, ha megengedheted magadnak annak a költségeit. Plusz, utána a két gyereket nem könnyű, már csak pénzügyi szempontból sem felnevelni.

Sok erőt kívánok hozzá, a rendezéshez.

38/F

2009. dec. 25. 21:29
 16/35 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem maradj higgadt, amennyire csak lehet. A gyerekeidre koncentrálj. És nem tudom mennyit keresel, de ha van annyi pénzed, akkor én külön kezdeném el vezetni a háztartást. Pl. nem mosok, főzök rá stb.

Sőt, megkérném, hogy mielőbb költözzön el a nőjéhez, boldogítsa őt.

Minél előbb elindítanám a válópert, de nem vágnék vissza. Nem bosszúlnám meg olyan gyerekesen, hogy mondjuk azt mondom, hogy nekem is van valakim.

Egy-két napra a szüleimhez is haza mennék. Itt a karácsony, akkor had tölthessem olyanokkal, akik szeretnek.

Ki nem hiszem, hogy kizárhatod.

2009. dec. 25. 21:32
 17/35 anonim ***** válasza:
77%
Első vagyok.Ruhái egy zsákba,kirakni az ajtó elé,zárcsere.Menjen a macájához.Már ha nem övé a lakás.
2009. dec. 25. 21:33
 18/35 anonim ***** válasza:
42%
Éljetek nyitott házaságban...,ha Ő igy akkor Te is!
2009. dec. 25. 21:34
 19/35 anonim ***** válasza:
93%
Kizárni csak akkor tudod,ha nem közös a lakás és a Te tulajdonodban van!
2009. dec. 25. 21:36
 20/35 anonim ***** válasza:
91%
De akkor is csak akkor, ha nincs bejelentkezve a lakásba. Mert ha be van, akkor először valahogy ki kell jelenteni...
2009. dec. 25. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!