Hallottatok már ilyen pofátlan, gerinctelen emberről?
Egy szalmaszálat sem teszek keresztbe egy ilyen emberért ezután, nemhogy még a lotyó előtt is megalázkodjak.
Hogy lehet túlélni ezt az időszakot? Halgassak, mintha észre sem venném? Veszekedjek, hátha megunja és elköltözik? Csináljak úgy mintha nem érdekelne, és játszam el, hogy nekem is van valakim? De ezt hamar kiszúrja, mert nem megyek sehova, nem hagyom itthon a gyerekeket magukra, és ha rájön, szánalmasnak fog tartani ezért. Járt már valaki hasonló cipőben?
Én nem voltam még (?) ilyen helyzetben, pontosan az ilyen ro.hadékok miatt nem mentem még férjhez, mint a Te férjed. De ez más tészta.
Én azt hiszem a helyedben higgadtan megbeszélném vele (legalább Te maradj a földön, ha már ő enynire elszállt...) hogy válást akarsz. Ha akar és az új nő is vállalja, akkor költözzön hozzá, vagy ha nem megy akkro kénytelen leszel egy tető alatt élni vele, amíg a vagyonmegosztás le nem záródik és a válást ki nem mondják. Addig próbálj úgy élni mellette, mintha egy ismerőssel osztoznál a kérón. :-/
Ilyen pasik vannak.. örülj, h megszabadulsz tőle. Majd a csaja is rájön.
Tarts ki
30/l
Nos, nem irigyellek, ezek szerint nem Boldog a Karácsonyod. De nőben is van aki pont ilyen szemét.
Ha nem tudod vele ezt megbeszélni, akkor válni tudsz, ha megengedheted magadnak annak a költségeit. Plusz, utána a két gyereket nem könnyű, már csak pénzügyi szempontból sem felnevelni.
Sok erőt kívánok hozzá, a rendezéshez.
38/F
Szerintem maradj higgadt, amennyire csak lehet. A gyerekeidre koncentrálj. És nem tudom mennyit keresel, de ha van annyi pénzed, akkor én külön kezdeném el vezetni a háztartást. Pl. nem mosok, főzök rá stb.
Sőt, megkérném, hogy mielőbb költözzön el a nőjéhez, boldogítsa őt.
Minél előbb elindítanám a válópert, de nem vágnék vissza. Nem bosszúlnám meg olyan gyerekesen, hogy mondjuk azt mondom, hogy nekem is van valakim.
Egy-két napra a szüleimhez is haza mennék. Itt a karácsony, akkor had tölthessem olyanokkal, akik szeretnek.
Ki nem hiszem, hogy kizárhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!