Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hallottatok már ilyen pofátlan...

Hallottatok már ilyen pofátlan, gerinctelen emberről?

Figyelt kérdés
14 éve vagyunk házasok, 2 kiskorú gyermek van. Az utóbbi időben nem volt túl jó a kapcsolatunk, de melyik házasságban nincsenek problémák. Mindig mondta, hogy szeret, de nem éreztette. Kb 3hete a férjem elkezdett kimaradozni éjszakára, semmit nem mondott, én meg rákérdeztem tréfásan: az XY-nak udvarolsz? Erre ő: igen, és elkezdett dicsekedni a szeretőjével NEKEM a feleségének! Mintha a haverjának mesélte volna, hogy mennyire tetszik neki, milyen jól összeillenek, stb, stb. Azt hittem a föld megnyílik alattam! Eltudjátok ezt képzelni, nők, asszonyok? Azóta majdnem mindennap megy a lotyójához, ha nem akkor le sem száll a telefonról, msn-ről. Háttérképnek is a lotyóját tette ki, a gyerekek meg látják ezt. Mindezt teljesen természetesen csinálja előttünk, a közös lakásban. Dühömben majd fel tudnék robbanni, hogy ennyire megaláz. Elköltözék, ha lenne rá pénzem, de sajnos nincs. Kizárjam a lakásból? Megtehetem? Mit tegyek?
2009. dec. 25. 20:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
91%

hallottam már cifrább esetekről is.

a lakásból nem zárhatod ki.

szerintem válj el, ha nem megy, akkor keress te is valakit magadnak, és ne foglalkozz a férjeddel.

2009. dec. 25. 22:10
 22/35 anonim ***** válasza:
83%

Te ezt a szemét helyzetet amibe hozott a férjed olyan furcsa passzivitással viseled.Biztos ilyen a természeted,de az a sz@ralak csak azért csinálhatja Veled ezt meg,mert tudja,hogy nem kell tartania Tőled,nem vagy ellenfél.

És tényleg nem vagy.Ő azt csinál ami csak a pofájára ráfér,Te meg vársz ,mintha semmi eszközöd nem lenne.Tényleg nincs?

Gondold végig,biztos van valami ami a Te kezedben van!!

Nem kell eltűrnöd,hogy ennyire szemtelen legyen.

2009. dec. 25. 22:11
 23/35 anonim ***** válasza:
83%
Ezentúl gyakorlatilag csak lakótársak vagytok, viselkedj is így.
2009. dec. 25. 22:30
 24/35 anonim válasza:
100%
Ilyenkor azthiszem a bíróság neked ítélné a lakást,vagy nem?A gyerekeket 100% de a lakást nem hiszem,szerintem válj el!Gyerekeid mennyi idősek?
2009. dec. 26. 01:36
 25/35 anonim ***** válasza:
75%

A lakásból nem zárhatod ki a férjed, akkor sem, ha tied a lakás, mivel a törvény a lakás használóját védi, nem a tulajdonost. Azonnal magánlaksértést követsz el ha kizárod. Ha kijelented, még közokirat-hamisítást is elkövetsz.

Ezek rossz ötletek :(

Szerintem válj el vagy legalábbis költözzetek külön egy időre, viseld méltósággal a helyzetet, ne neveld ellene a gyerekeket. Csak így tudsz megőrizni valamennyi tiszteletet, ha már a szerelmet nem sikerült.

Gondolj arra: ha elköltözöl a gyerekekkel egy időre, van rá esély, hogy hiányozni fogtok neki, otthagyja a nőt és a kapcsolatotok újra jó lesz.

De ha elkezdesz "pasizni", vagy ennek a látszatát kelteni, a kapcsolatnak örökre vége és még rossz viszony is kialakulhat.

2009. dec. 26. 08:10
 26/35 anonim ***** válasza:
75%

Ne felejtsd el, a bosszú rossz tanácsadó, ne tegyél semmit meggondolatlanul, mindig próbáld látni a következményeit egyes döntéseknek.

Ha pl. kizárod, rendőrségi-bírósági huzavonák tömkelegét indítod el, soha nem lesz már jó a viszonyotok. Utána jön az, hogy a gyerekek vívódnak, ki mellé álljanak, mivel választásra kényszerítitek őket...

2009. dec. 26. 08:12
 27/35 anonim ***** válasza:
94%
Megmaradni embernek, minden körülmények között! Ez nagyon fontos. Csak azért ne pasizz be, hogy a férjed bosszantsd, tarts értékesebbnek magad annál, sem hogy oda add magad valakinek, aki nem fontos neked! Koncentrálj a gyerekekre, és remélem vannak a közeledben megértő és segíteni kész családtagok, barátok. Az önsajnálat nem segít, nálad nem is érzem ezt, de biztos vagyok benne, hogy te is ülsz a hullámvasúton, ami a lelki, érzelmi hangulatingadozást jelenti nálam. Tőlem 10 éve vált el az első feleségem, három közös gyermekünk volt, /van/ amennyire nem akartam tőle elválni, ma olyan hálás vagyok érte, a második feleségem aki az első társam, a második gyermekünkkel van áldott állapotban. Persze nekem a hitem Istenben, a Bibliában, és Jézus Krisztusban, sokat segített nem csak akkor, a nehéz helyzetben, hanem ma is, a mindennapok harcaiban.
2009. dec. 26. 09:21
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj teljesen közömbösen viselkedni. Mostantól kezdődően ne viselkedj feleségként.Ne főzz,moss rá, ha több szobátok van, akkor költözz külön.A gyerekeket ne neveld az apjuk ellen, mert rá is szükségük van. Fizesse a rezsi felét+ 40% gyerektartást. Ezt meg kell adnia, mert a bíróság is megitélné. Kíváncsi lennék arra, hogy az új barátnőnek tetszeni fog-e gyűrötten, kevesebb pénzzel? Én a helyedben biztosan elválnék, mert aki egyszer megcsal, az többször is megteszi. Próbálj nem idegeskedni, bármennyire is fáj, ne lássa, hogy szenvedsz. A gyerekeknek is nyugodt környezetben kell élniük. A nővel nem foglalkoznék különösebben, mert megérdemlik egymást. Szétszedni/elhagyni egy családot a bizonytalan jövő reményében, az undorító. Jobb, ha most mentek külön, mert később eldurvulhat a helyzet. Biztosan segítenek nektek a családban élők, ne panaszkodj az anyósodnak, az ő fia, nem fogja bántani. Azért remélem, hogy minden megoldódik, úgy, ahogy a legjobb mindenkinek.
2009. dec. 26. 12:41
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem.Miért neki kéne elmenni a gyerekekkel?Írd már meg mi van a lakással!Első vagyok.
2009. dec. 26. 13:33
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Nos,döcögj be a bíróságra/önkormányzatra/államkincstárba,közöld,hogy immár egyedülálló anya vagy,kérd a gyermekek ideiglenes elhelyezését nálad,meg persze gyermektartást(nem kell várni a per végéig),kérd a gyerekekre tekintettel a kizárólagos lakáshasználati jogot.

Ha ismered a barátnőjét,hívd el egy kávéra,kérd meg,hogy segítsen összepakolni a férjed cuccait,mert te nem vagy hajlandó mosni/főzni rá.

Nem kell sem megalázkodnod,sem cirkuszolnod.

2009. dec. 26. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!