Mit tegyek, hogy megértsenek anyuék?
Nem egészen értem, mi a problémád!
Anyádék úgy étkeznek, ahogy szerintük jó, és mennyivel inkább kellene NEKIK alkalmazkodni hozzád, mint fordítva?
Nekik az tetszik, te meg nem várhatod el, hogy a te hóbortodat átvegyék.
HA te magadnak készítesz ételeket (meg természesen a SAJÁT pénzedböl megveszed a hozzávalókat), akkor mi a gond?
Mindenki egyen azt, ami neki megfelel és probléma megoldva.
Mellesleg elolvashatnád legalább a linket, mert akkor rájönnél, hogy az egész hülyeség.
Az, hogy szebbnek ÉRZED magad, nem jelenti azt, hogy tényleg az is lettél, másrészt meg a pszichoszomatikus hatások is erösen belejátszanak, ha tényleg így van. (Magyarul, ha azt HISZED, hogy használ, akkor KIS IDEIG hat is, de nem sokáig.)
"Szerintem 3 hónap már elég hosszú idő ahhoz, hogy véleményt tudjak alkotni."
Tévedsz, ahhoz, hogy kellöen károsodjon a szervezeted, hosszabb idö kell, de utána legalább tartós lesz az eredmény!
Semmit nem tudsz tenni. Ő nem fogadja el ezt az étrendet. Mellesleg szerintem is csak egy blöff, de ha neked ez az étkezés megfelelő, akkor miért ne ehetnél így?
Nem fogadják el, hát nem fogadják el. Ez van.
"Friss zöldségek és gyümölcsök, hal, tojás, sovány hús, olajos magvak. Elárulnád, mi olyan káros ezekben?"
Ami hiányzik belöle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!