Nem mentem ma suliba, de anyuék nem akarják leigazolni. Mit csináljak?
Egész reggel hasmenésem volt,meg elég rosszul voltam és ezért nem mentem ma suliba. Sokat voltam már idén beteg amiről igazából nem tehettem mert már kiskorom óta ígyvan könnyen beteg leszek. De multkor meg már a háziorvos is leszidott hogy folyton beteg vagyok. Most ezért nem akarok lemenni hozzá mert már jobban érzem magam én sem akarok ennyit hiányozni de ha lemennék 1.megint leszidna 2. de azért kiírna még egész hétre..
Anyuék meg kitalálták hogy biztos lógni akarok és oldjam meg egyedül. Még van felhasználható szülői igazolásom..csak fel kellene hívniuk az ofőmet (mert szülői igazolás esetén nálunk még aznap fel kell hívnia a szülőnek az ofőt amikor nem mentünk be különben nem fogadják el az igazolást) és ennyi. de ők is csak veszekednek velem meg ez is az én hibám..orvoshoz már nem merek lemenni,és mivel holnap holnap után menni akarok suliba nem is szeretnék de anyuék meg rámhagyták az egészet..nem akarják leigazolni ezt a napot.
Mit csináljak? :s
Szerintem egy megoldás van és ezt te is tudod, az orvos, aki majd jól leszid.
Abból tudsz építkezni, amid van.
Egyébként kívánom a fos@st azokra, akik nem hisznek neked.
Ha mar az orvos, meg az Anyud sem hisz neked, akkor nem biztos, hogy az egesz vilag egyszeruen ellened eskudott.
Es en inkabb Anyudnak adok igazat.
Es nem gondolom, hogy szidhato lenne csak azert, mert kotelessegtudo embert akar nevelni a gyerekebol!
szerintem mond meg az osztályfönöködnek,hogy anyukádék nem akarják igazolni,ilyen már velem is volt ,megmondtam az ofőmnek és megbeszélték h anyu mindig igazolja... brá csak 3napot lehet igazolni ugyhogy kérd meg az orvost és mond meg h ne szidjon le melyen szar orvos már :D és h kiiir egész hétre attól még mehetsz holnap vagy holnapután suliba...!!!
remélem segítetttem :)
Szerintem is menj orvoshoz. Kibírod azt a 10 percet, holnap meg attól még bemehetsz, hogy kiír egész hétre.
Amúgy meg tényleg nem normális, ha állandóan bajod van, régebben én is ilyen voltam. Mentem orvoshoz, kaptam egy rakás gyógyszert és 1 hónappal rá megint ez. Amióta nem zabálom ezt a sok gyógyszert és nagyon egészségesem étkezem, nem járok orvoshoz. Már évek óta.
Menj orvoshoz, kapsz gyógyszert.
Kiír egy hétre, de elmész iskolába, és ha esetleg megint rosszul vagy, mégsem kell menned. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!