Miért van az, hogy a nők már-már ki akarják harcolni maguknak, hogy a pasi elvegye őket?
pl ebben kérésben is: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Egyértelműen megmondta neki a csávó hogy nem akar házasodni,mégis ezen lovagol.....
Meg mi az hogy "hogyan tudnám rávenni?"?
ma 22:37
Pontosan ez az,na meg az az érdekes,az említett kérdéssel kapcsolatban,hogy ott azt írta a csávó,hogy ha lenne gyerek,akkor max elvenné,de kijelentette,hogy gyereket mg nem akar..... :D
ma 22:53
Igazad van....
Addig-addig rágja a fülét,míg elveszi a csávó,csinál neki egy "kényszer" gyereket,majd besokall,hogy ő ezt nem akarta,
lelép,és a következő kérdése: "A szemét párom lelépett,és itt hagyott engem a gyerekkel,mit tegyek?"
az első évben, de merem állítani, az első hónapban meg lehet tudni, hogy lesz-e a kapcsolatból több, vagy sem.
aki házasságot akar, olyan pasit válasszon, aki már a kezdetekről arról beszél hány babát akar, hogy tervezi az esküvőt, stb.
mert lehet találni
akit meg egy kapcsolatra is csak lasszóval lehet elkapni, attól nem kell csodát várni
én nagyon családcentrikus vagyok, soksok gyereket szeretnék, ezt mindig el is mondom az elején, tisztázom a félreértéseket, hogy ne is keressen olyan, aki nem gondolja komolyan.
az ilyentől megijednek a p.ncivadászok és békénhagynak.
Most találtam egy hasonló gondolkozású fiút.
1, de maximum 2 évnél tovább nincs értelme húzni a dolgokat. Ha igazán szeret és családot akar, úgyis megkér, ha nem, akkor meg nem kell mégtöbb időt vesztegetni rá.
Fogalmam sincs, hogy akarhat valaki házasságot úgy, hogy az - állítólag - szeretett személyt olyasmire kényszerítené, ami ellenkezik az ő elveivel.
Ha van egy alapvetően jó kapcsolatom, közösek a terveink, akkor nem csinálok magamnak műbajt, hogy legyen min keseregni. De ez én vagyok.
Más az, ha a férfi már magától felhozta, aztán mégse lép semmit, ilyenkor azért én is azt érezném, hogy valamitől megijedt, visszalépett, mégsem bízik annyira magában vagy bennem vagy a kapcsolatban.
Nekem pl. nem az lenne a lényeg, hogy házas legyek, hanem hogy vele öregedjek meg. Én mondjuk - a magam életét nézve - inkább házasságpárti vagyok, mert az is sokat elárul az emberről és a kapcsolatáról, hogy nem "meri" meglépni ezt a lépést, pedig pontosan csak egy papír. De ezt ugye inkább ellenérvnek használják, csak nem tudom, mi ez a nagy riadalom tőle. :)
Azt, hogy valakivel összetartozunk és összetartunk, valakivel ritka jó kapcsolatot tudunk kialakítani és működtetni, nem azon múlik, hogy van-e papír vagy sem. És szerintem, ha valakinél megvannak a fenti feltételek, csak felesleges műhiszti a gyűrű miatt siránkozni. Mindemellett azért a férfit is érdemes volna megkérdezni, hogy ő MIÉRT nem akarja. Valóban azért, mert feleslegesnek tartja - ezzel nincs gond, hisz lényegében az is. Vagy bizalmatlan, azt kezdi el hajtogatni, hogy mi lesz, ha elváltok? Bizalom nélküli kapcsolatot meg kár is folytatni - ekkor meg ne az legyen már a barátnő legnagyobb gondja, hogy "évek óta barátnő státusban vagyok." Egy olyan kapcsolatban felesleges gyűrűről ábrándozni, ami nem érett meg - és soha nem is fog - a házassághoz. Csak ezt sokan képtelenek épésszel mérlegelni. Küldök egy példát.
Sajnálom szegény csajszit, mert az ember évekig bennemaradhat egy olyan kapcsolatban, ahová csak ő pakolja be minden érzelmét, és úgy gondolja, hogy - bár náluk még nem esedékes, azért "10 év után már illene elvennie, nem?" Holott a házasság nem illem kérdése, hanem - jó esetben - annak kimondása, hogy "igen, biztos vagyok benne, hogy veled akarom végigörülni és végigszenvedni az életem" Sok kapcsolatban, sok emberben 10 év alatt sem érik meg ez a gondolat. Padig ha váltanának, lehet, a következő párjukkal már kölcsönösen éreznék ezt.
20L
Miért-miért, gondolom egy csóró, munkanélküli valakihez annyira nem akarnak hozzámenni...
Bár még mindig jobb karrier, minthogy üljön valami hivatalban, és a csekkeket küldözgesse szét a népnek feleslegesen...
Nőként én soha nem értettem,miért kell ilyesmikből problémát generálni.Legfeljebb faképnél hagyom azt,akivel teljesen ellentétes a jövőképünk,és megkeresem azt az embert,akivel valóban egyezik az értékrendünk,de megalázkodni nem fogok egy gyűrű miatt.Másrészt nem jogos elvárnom egy olyan gondolkodású embertől,aki csak papírnak tekinti a házasság intézményét,hogy miattam máshogy nézze a világot,veszekedéssel és hisztivel kierőszakolhatnám ugyan,de így a szerelemből fakadó őszinte tetteket megsemmisíteném.Ez meg ugye a kapcsolat megmérgezése.
Élhetek én együtt valakivel boldogan anélkül is,hogy gyakorlatilag egy kezelhető véleménykülönbség miatt feszengjek folyamatosan,és ezt a másiknak is a fejéhez vagdaljam.
A problema gyokere ott van hogy a mai nok nagyon megalkuvoak es barmit elfogadnak mert felnek egyedul maradnak.
Sok no hazassagot akar es csaladot ami termeszetes kivansaga egy nonek.
Visznont belemennek egy kapcsolatba es nem nezik a partneruk eletszemleletet megadnak a ferfiaknak mindent.
Gyorsan osszekoltoznek vele felesegkent elnek kenyesztetik a ferfit sot akat gyereket is vallalnak hazassag nelkul.
Kerdem en mi a fenenek nosulne meg egy ferfi ha hazassag nelkul is megkap mindent?
regen ha egy ferfi rendszeres szexet,meleg etelt otthont es gyereket akart bizony az elso lepes az egyutt jaras utan a hazassag volt.
Regen nagyon keves no es csak az alsobb osztaly volt hajlando csak ugy osszeallni valakivel. A nok ugy ereztek jar nekik az a tisztelet hogy orszag vilag elott vallaljak oket jar nekik egy szep nap.
Anno nu?
Egyenessen ki kell erdemelni tobb evi egyutteles es gyerekvalalas utan hogy megkapd a jutalmad az elmult evekert vegre elvegyen a pasi.
Lanyok ez a ti hiabtok elrontottatok a ferfiakat de alapossan.
Ha a kapcsolat kezdetetol kijelented te ferjhez akarsz menni egy eletre keresel tarsat nem ideiglenessen es ragaszkodsz az elveidhez akkor igen is azok a ferfiak fognbak neked udvarolni akik ugyanigy gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!