Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nők...

Miért van az, hogy a nők már-már ki akarják harcolni maguknak, hogy a pasi elvegye őket?

Figyelt kérdés

pl ebben kérésben is: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Egyértelműen megmondta neki a csávó hogy nem akar házasodni,mégis ezen lovagol.....

Meg mi az hogy "hogyan tudnám rávenni?"?

2013. szept. 2. 22:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Egyenessen ki kell erdemelni tobb evi egyutteles es gyerekvalalas utan hogy megkapd a jutalmad az elmult evekert vegre elvegyen a pasi."

Azért az sem szerencsés állapot, ha ezt fogja fel a nő jutalomként, és nem azt, ami valóban számít: hogy a férfi mellette van, számíthat rá, társa mindenben, rokon lelkek. Ezért az ember hálásabb lehet, mint a gyűrűért, legalábbis szerintem. Már csak azért is, mert házasságot még mindig viszonylag sokan kötnek, de alig van példaértékű, boldog párkapcsolat(akár házasok, akár csak élettársak).

Abban viszont egyetértek, hogy a jövőről és az álmainkról már az elejétől kezdve nyíltan kell beszélni, hogy elkerülhetők legyenek az ilyen évekig húzódó, sehova se tartó kapcsolatok. A szerelem önmagában semmire sem elég.

20L

2013. szept. 3. 09:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Megnéztem a belinkelt videót nem is értem hogy az a lány mit vár egy olyan kapcsolattól ahol 2 év után már nem szerelmes, sőt talán nem is szereti a pasi.....
2013. szept. 3. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Ezt én soha nem értettem. Azt figyeltem meg, hogy ez leginkább a környezetnek szól, hogy ki lehessen írni facebookra, hogy eljegyezve. De minél hamarabb kérjen meg, hogy azok a nők, akiknek hosszabb kapcsolatuk van, és még mindig nem kérték meg a kezüket, irigykedjenek.

Az meg a másik dolog, hogy ők nem beszélik meg a kapcsolat elején, hogy ki mit szeretne az életben? Ha elmondta, hogy házasságot szeretne és gyereket, a férfi meg nem, akkor kalap kabát, nem illenek össze, felesleges várni. Mi pl abban nem értünk egyet, hogy én 2 gyereket szeretnék, ő meg 3-mat, de ebből lehet majd kompromisszumot kötni. Viszont abból, hogy a férfi egyáltalán nem akar, a nő meg igen, nem hiszem.

Ja az a poén az egészben, hogy én falun élek, és mindig mondogatják az öregasszonyok, hogy már vénlány maradok, meg ha másfél év alatt nem kérte meg a barátom a kezem, nem is gondolja komolyan. Nos, ÉN nem akarok egyelőre férjhez menni, mivel 25 éves koromig még tanulni fogok, és ő is, plusz nem érzem még szükségét. Ezt is megbeszéltük, mondtam neki, hogy ha megkérné a kezemet igent mondanék, de mivel szerintem a lánykérésnek akkor van értelme, ha aztán ki is tűzzük az esküvő időpontját (szerinte is), ezért még várjunk vele. De amúgy tudom, hogy egyszer el szeretne venni, mivel MEGBESZÉLTÜK.

21L

2013. szept. 3. 14:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Na ki pontoz le már megint mindenkit? Mostanában szinte minden kérdésnél ez van...

Amúgy mind a két fél tehet róla ha ez van, de aki ennyire házasságot akar és érzi, hogy nem lesz... hát akkor lépjen ki a kapcsolatból... Persze ez nem megy ilyen könnyen, de érdekes, nálunk semmi probléma mert már az első 1-2 hónapban megbeszéltük ezeket a dolgokat!!!

Előző kapcsolataimban több ellentmondásos nézet is volt ilyen témákban, hogy házasság, családalapítás stb. és mindegyik kapcsolatomnak vége is lett... Pontosan azért, mert túl sok vagy túl fontos kérdésekben nem értettünk egyet!

2013. szept. 3. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!