Zavarna ha a férjedet hétvégére elhívná a fodrásznője a lakására műszaki dolgokat beállítani és még ebédet is főzne neki?
Férjemet meghívta a fodrásznője hétvégére, hogy kábeleket gépeket rendbe rakja. (Ez a szakmája)
Ebédet is főz neki.
Szerintetek?
Nem igazán értem a problémát.
Ha én elhívok valakit szerelni, akár pénzért, akár baráti áron... és hosszúra nyúlós munka, leégne a pofámról a bőr, ha nem ebédeltetném meg...
Engem így neveltek.
És nem azért, mert bárkitől így akarnék valamit, mint nő. Mifelénk ez a szokás...
Amikor 10 srác jött segíteni tetőt bontani (barátok, testvérek, testvérek barátai), akkor is volt ebéd, volt vacsi, mert így illik. És nem úgy, hogy hazaszalad ebédelni, vagy kicsomagolja az otthonról hozottat. Ez esetben, mint háziasszony, nagyon szégyellném magam.
Attól függ:
1. Ha csak egy normál fodrásznőnek tudnám, akihez pl. csak egy-két éve jár és kéthavonta 15 perces hajnyírásra, akkor annyira nem érteném mit akar az ebéddel max. hacsak a munka nem esik bele az ebédidőbe és nyilván az kínos, hogy a hajvágott ügyfél melózik a szobában én meg kivonulok enni a finom ebédemet. (felénk ha ebéddel nem is, de kávéval, sütivel megkínálják a leglepukkantabb duguláselhárító munkást is ;-)).
2. hosszú évek óta ő a fodrásza és kéthetente jár vagy havonta legalább fél órára (vagy rokonok is hozzá járnak/jártak) és kvázi havernő, aki most szimplan udvariasságból is + beszélgetésre kihasználva az alkalmat is ebédet is beiktat (mondjuk megint az van, ha egy több órás munkafolyamatról van szó, akkor ez még bele is fér és nem kifejezetten a férjednek, hanem magának főz csak lasd előbb hülyén venné ki magat, ha ő ott ebédelget a "munkás férjed keg csak dolgozik..)
3. ha a férjemről tudom, hogy szívesen elcsabulna, akor mindegy ki a fodrásznő és kilyen a viszonyuk kiakadnék.
Ha egyébként a csaj szingli, akkor se kell a legrosszabbat feltetelezni, en is barkit megetettem szingli koromban is es most is, soha nem figyeltem arra, hogy az esetleg egy jelen nem levonek zavaro lehet, mert alapbol nem palyaztam hazasra vagy baratnosre. De mivel mar hazas vagyok, tudom, hogy akkor ez nehe eleg neccesnek tunhetett :-S
Milyen jó alibi! Persze kábelek , a ferjed lámpabelét belogassa a nö laba köze!
Naiv vagy!
Ezt jol kitalálta a ferjed es a kis fodrasznöje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!