Kapcsolatban vagyok, de a közösségi oldalakon nem akarja ezt beállítani a barátom. Mitől lehet?
Huh... ?
Ugye nem mondod komolyan, hogy az befolyásolja az érzelmeidet a barátod irányába, hogy egy közösségi oldalon mi van beikszelve a neve mellett?
Kérdezd meg őt és ne találgass.
Az én párom 3 éve nem állítja be, és ez piszkosul bánt engem, de ő semmi személyeset nem rak fel magáról.
Igazából azt nem is bánom, hogy nincs kint, hogy kapcsolatban, azt én se raknám ki, mert nevetséges ahogy némelyek hetente állítgatják a családi állapotukat...
De hogy egy fotót se rak ki rólam 3 éve...Ez piszkosul bánt.
Bosszúból én se rakok ki róla. Egy ideig én kiraktam, de aztán levettem mindet.
Nevetseges. Az osszes idiota tizeneves, miutan sikerul felszednie egy csajt/fiut, rohan a FB-hoz, hogy beallitsa"EZ AZ! KAPCSOLATBAN VAGYOK! MOSTMAR VEGRE BEALLITHATOM!"
Idiotak.
Évekkel ezelőtt - mikor még foglalkoztam közösségi oldalakkal, és azok némiképp színvonalasabbak voltak - volt egy kapcsolatom, ami bár sokáig tartott, folyton összevesztünk-kibékültünk. Az első pár alkalommal átállítottam az állapotomat, aztán már égett a pofám, hogy mindenki látja, mi folyik a kapcsolatomban. Azóta elrejtem a családi állapotomat, és semmi személyeset nem teszek fel magamról, törölni pedig azért nem törlöm magam, mert a múltban ott talált meg néhány rokon, akik messzire szakadtak a családtól.
Ha gyakran kaptok össze, lehet ő sem akarja égetni magát az ismerősök előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!