Facebookon hogyan lehet beállítani hogy pár ember ne lássa hogy kapcsolatban vagyok és kivel? Nemrég haszálom, még annyira nem ismerem, értelmes válasznak örülnék.
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 05:22
1/3 anonim válasza:
A facebook egy exhibicionistáknak való dolog.
Ha nem szeretnéd kiteregetni a dolgaid, akkor a fiók megszűntetését javaslom.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is utáltam sokáig, de minden távoli ismerősöm ott van, így végül úgy döntöttem behódolok én is.:) Nem posztolgatok a magánéletemről és megválogatom kiket veszek fel. Szinte minden adatot tiltottam hogy ne lássa akárki. Amúgy megtaláltam hol kell beállítani.:)
2011. jún. 25. 12:42
3/3 anonim válasza:
kedves kérdező leírnád hogy lehet ezt beállítani?Én csak ismeretleneknél tudom ezt a tiltásra gondolok.Más módszer is van amivel konkrét ismerősöket kitudok szűrni?Köszönöm ha leírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!