Kapcsolatban vagyok, de a közösségi oldalakon nem akarja ezt beállítani a barátom. Mitől lehet?
A válasz megírásának időpontja: ma 21:07
Én se hittem el, de a tizenévesek mostanában ilyen módokon szakítanak:
1.) Közösségi oldalakon beállítja, hogy egyedülálló (ugye ez rögtön megjelenik az üzenőfalon)
2.) Vagy törli az MSN-ről
3.) Vagy küld egy SMS-t
Van, akit ez az egész (mi van az iwiw/facebook/akármi oldalamon) baromira nem izgat. Van, akinek fontos, hogy a párja itt is felvállalja a kapcsolatát. Van, akinek meg éppen az a fontos, hogy ne lássa senki a személyes információit. Ráadásul az ember változik. Tegnap még úgy gondolta, ma már így. Lehet, hogy most az van benne, hogy amíg kinn volt az infó, az a veszekedéshez vezetett. Miután nem volt kinn, az meg a béküléshez. Még akkor is, ha nem ok-okozati, hanem csak asszociációs az összefüggés. Az is lehet, hogy ő még nem gondolja úgy, hogy helyreállt a kapcsolat; a veszekedéssel megszakadt valami, és a legjobb úton vagytok, hogy helyreálljon, de még nem történt meg. Lehet, hogy nem biztos a dolgában, és tényleg nyitottabb most más lányok felé, mint a veszekedésetek előtt volt. Ezek mind feltételezések. A lényeg, hogy te is normális vagy, hogy azt szeretnéd, hogy kitegye, és ő is normális, (annak ellenére) hogy nem teszi ki. Legjobban teszed, ha megkérdezed tőle az okát, és türelmesen meghallgatod és elfogadod a válaszát (normálisnak tartva akor is, ha neked nem tetszik). Felnőtt vagy közel felnőtt emberek vagytok. Tartsátok tiszteletben egymás érzéseit! Természetesen csak azon a szinten kell elfogadnod, hogy tőle nem bunkóság, hogy így látja. Azt nem kell elfogadnod, hogy neked is így jó, az a te érzéseiden múlik. Ha mindketten akarjátok a kapcsolatot, fontos, hogy megismerjétek, melyiktek hogy látja, és miért. Neki is meg kell hallgatnia a te álláspontodat, de előbb te hallgasd meg elfogadásra készen az övét.
Aztán ha a jószándék megvan bennetek vagy ő képes lesz jó szívvel megtenni, amit kérsz tőle, vagy te képes leszel jó szívvel elfogadni, hogy ezt nem teszi meg. Ha egyik sem megy, akkor ilen hülyeség miatt fogtok szakítani.
Azért arra készülj, hogy ha ezt meg szeretnéd vele beszélni, akkor uralkodj az érzelmeiden (mert lehet, hogy ő nem fog tudni), és semmi esetre se követelj, csak kérj.
Nem tök mindegy? Én személyszerint röhögök azokon, akik percenként átállítgatják a családi állapotukat. Előbb tudtam meg interneten a volt "legjobb barátnőmről", hogy szakított a pasijával, minthogy ő elmondta nekem.
Elég, ha ti tudjátok, hogy együtt vagytok, nem?
Ha nem tizenévesekről beszélünk akkor az más.
Engem zavarna, ha a párom 4 év után bár be se jelölne, nem azért de ha már együtt vagyunk tán szégyenli? Rólunk van közös kép, és szerintem így van jól.
Engem ne tagadjon le sehol még iwiw-en se...
Férjemmel válása után ismerkedtem meg. Én nógattam akkor, hogy regisztráljon fel. Elváltként szerepel. Azóta össze is házasodtunk, de a 4 évvel ezelőtti képek és szöveg van fent, annyira nem érdekli. Ha ír neki valaki, elolvassa, amúgy hónapokig be se lép.
Aki ismer, úgyis tudja mi a helyzet, aki meg nem, annak ő egy a sok barát közül az adatlapomon.
Fotót magával se hord és ki se rak. Se rólam, se a lányáról. Egyszerűen ilyen típus, ettől mindkettőnket nagyon szeret.
De én se szoktam kitenni fotókat a környezetemről, csak a megbízásaimon készült fotók (tolmácsolás) vannak kint, illetve semleges személyes fotók. Egyedül a kutyám személyiségi jogait nem vettem figyelembe, vele van egy közös kép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!