Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna ha a férjedet hétvégér...

Zavarna ha a férjedet hétvégére elhívná a fodrásznője a lakására műszaki dolgokat beállítani és még ebédet is főzne neki?

Figyelt kérdés

Férjemet meghívta a fodrásznője hétvégére, hogy kábeleket gépeket rendbe rakja. (Ez a szakmája)

Ebédet is főz neki.

Szerintetek?

2014. ápr. 30. 19:53
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
69%
Én az ebédet nem értem az egészben. Én ebédre rokonokat hívok meg, maximum nagyon jó barátaimat, de nekik is mindig mondom, hogy hozzák a párjukat is. Az persze más ha ott van épp szerel azok meg ebédelnek, de én akkor is azt tartom helyesnek hogy udvariasan valami indokkal utasítsa el. Ha én vagyok aki szerelőt hív nem állok neki kajálni, nem leszek olyan paraszt...ha meg udvariasságból megkínálnak kaával nem állok neki ott kajálgatni. Csinálnám a dolgomat amire megkértek és annyi, nem hiszem hogy egy szerelés olyan sokáig tartana hogy éhen hal az ember. Nálatok eleve így szólt a meghívás? Ebéddel együtt?
2014. ápr. 30. 20:05
 12/47 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagyok férjnél még, de van párom.

Ha ilyen helyzet jönne elő, biztos hogy gyanakodnék a csajra, és lenne ott kicsi féltékenység is, de bíznék a férjemben annyira, hogy elengedjem, és bízzam benne hogy észnél lesz, vagy visszautasítja ha odáig fajul a dolog. Előbb utóbb mindenképp kiderülne ha bekavartak.

20L

2014. ápr. 30. 20:06
 13/47 anonim ***** válasza:
63%
Ha a férjed meg akarna csalni, nem mondaná meg hova és kihez megy, és nem árulna el részleteket.
2014. ápr. 30. 20:06
 14/47 anonim ***** válasza:
54%
Ez azért túlzás a fodrásznő részéről. Túl megy a jó izlés határain.
2014. ápr. 30. 20:16
 15/47 anonim ***** válasza:
50%
ebéd kicsit túlzás. de van, aki nagyon gondoskodó. esetleg menj vele.
2014. ápr. 30. 20:19
 16/47 anonim ***** válasza:
67%
Senki nem állítja azt hogy a férfi meg akarná csalni a kérdezőt, de a nő valószínűleg akar valamit a férfitól ha ebédre hívja meg. Most őszintén a ti férjetek mit szólna ha csak úgy mindenféle indok nélkül ebédre mondjuk a nőgyógyászotok elhívna titeket? Oké bizonyos rendszerességgel eljártok hozzá, lehet jóba is vagytok vele, elbeszélgettek a rendelésen na de nem mentek el ebédre a lakására...
2014. ápr. 30. 20:20
 17/47 anonim ***** válasza:
80%
Lehet, hogy a nő tudja, hogy sokáig el fog tartani a munka, és ugye magára is főzne, és abból megkínálja a férjed. Azért az elég paraszt dolog lenne, ha órákat ott dolgozna a férjed, a nő (vagy akármilyen más esetben pasas) meg ott cuppogna jóízűen.
2014. ápr. 30. 20:25
 18/47 anonim ***** válasza:
69%
16-os példabeszéded csak akkor lenne pontos, ha a nőgyógyász menne a feleség lakására és fizetségképpen a feleség megkínálná egy ebéddel. Szerintem a mai árak mellett nem csinálna a feleség rossz üzletet.
2014. ápr. 30. 20:25
 19/47 anonim ***** válasza:
51%

őszintén a ti férjetek mit szólna ha csak úgy mindenféle indok nélkül

Mivel a szakmáját gyakorolja. Nem olvastad minek menne?Dolgozni!majd mellékesen ebédel is.Mifelénk az a szokás,hogy egész napos munkánál(fusi) meg ebédeltetik az idegen szakit is.Miért kell itt valamire is gyanakodni,hacsak nem magából indul ki a kérdező.Ő biztos ezt tenné.

2014. ápr. 30. 20:30
 20/47 anonim ***** válasza:
97%

A szerelés nem zavarna de ez a főzőcske enyhén szólva is tolakodásnak számít. Van felesége a szakinak nyilván főznek otthon rá.

Vagy fizesse ki vagy ha pénzt nem fogad el a férjed egy ismerőstől akkor egyezzenek ki egy ingyen hajvágással.

Szerintem mondd meg a férjednek, hogy mondja meg a nőnek, hogy köszöni szépen de otthon várja a felesége a meleg kajával.

Én nem lennék féltékeny csak a nőre akadnék ki mert az ember nem főz csak úgy egy kuncsaftra akkor sem ha megbütyköl neki valamit.

Cserébe nyugodtan felajánlhatna egy ingyen frizurát szerelés előtt meg egy üveg sört az épp elég lenne.

2014. ápr. 30. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!